Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Och, Ineczko! Och, Moli! To znaczy że nie będziecie mię zabierać mojego Lilo? I że się będziemy koleżankować?
Książniczka Ofelja
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Och, Ineczko! Och, Moli! To znaczy że nie będziecie mię zabierać mojego Lilo? I że się będziemy koleżankować?
Książniczka Ofelja
Ja na pewno nie. Przecież jestem kotką, nie świnią...
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Och, Ineczko! Och, Moli! To znaczy że nie będziecie mię zabierać mojego Lilo? I że się będziemy koleżankować?
Książniczka Ofelja
Ja na pewno nie. Przecież jestem kotką, nie świnią...
Mrrrrrrr... Oczywistne że jezdeś kotką, Ineczko!
Książniczka Ofelia znad-pustej-miski
MB&Ofelia pisze:Gdzie? Gdzie startuje? Niech mię Duża otworzy bałkonaaaaa!
Książniczka Ofelja
MB&Ofelia pisze:Poprzedniej nocy śniło mi się że Ofelia urodziła dwoje kociątPamiętam, że zastanawiałam się, co na to powie forum, a przede wszystkim - z kim??? Bo Lilo przecież kastrat i obecnie tak daleko... Jakoś we śnie umknął mi fakt, że Ofelia też kastratka.
A dziś w nocy pannice robiły mnie w konia. Przebudziłam się, patrzę - koło mnie na poduszce śpi kot. No to odruchowo objęłam ręką, kot położył mi łepek na przedramieniu. Po chwili zaczęłam się zastanawiać, który to kot. Ciemna noc, burego od czarnego nie odróżnisz. Gapię się w futro przed moim nosem, nie widzę pręg, chyba ciorne. Przypomniałam sobie że Mała Czarna ma pędzelki na uszach, a Ofelia nie. No to macam uszy, a niezadowolone kocię pomrukuje z oburzeniem. No i nie dam głowy, która to była. Za to nad ranem znów się przebudziłam, koło mnie leżało kocię i tu już było widać pręgi czarne na burym. I teraz nie wiem, czy Ofelia cały czas spała koło mnie, czy się zamieniały miejscami?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości