PUSIA, MIGOTKA ,HUGO oraz Emi zapraszają

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 21, 2016 14:54 Re: PUSIA, MIGOTKA oraz HUGO zapraszają po raz 4

30× :ok:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Śro wrz 21, 2016 16:11 Re: PUSIA, MIGOTKA oraz HUGO zapraszają po raz 4

Dziękuję za :ok: :ok: Migotka chyba ma humory bo raz je a później grymasi. Obserwuję ja i czekam na naszą weterynarz i zrobię jej badania. Może coś się dzieje.

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Śro wrz 21, 2016 20:27 Re: PUSIA, MIGOTKA oraz HUGO zapraszają po raz 4

O masz...Doczytałam ..
Poobserwuj ją Gosiu.Może to tylko przypadkowa niestrawność,
Oby wszystko było dobrze :ok: :ok: :ok:
Rozumiem co to znaczy kiedy zwierzak nie da wykonac przy sonie czynności pielęgnacyjnych.
U mnie dozyca Daga nie da sobie za nic obciąc pazurów.Tak było odkad do mnie trafiła. Może kiedys ktos ja skaleczył i się zraziła ? Warczy i sie wyrywa
Normalnie jest mega łagodnaa broni swoich szponów jak niepodległości. Dwie wetki odpuściły ..ja w końcu tez.Chodzi z pazurami jak czarownica :mrgreen: :( Chciej tu dla naszych czworonoznych dobrze

Bunio& Daga

Od: Pt wrz 19, 2014 11:37

Post » Czw wrz 22, 2016 10:09 Re: PUSIA, MIGOTKA oraz HUGO zapraszają po raz 4

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw wrz 22, 2016 12:56 Re: PUSIA, MIGOTKA oraz HUGO zapraszają po raz 4

Migotka chyba kaprysi bo wybiera to co lubi. :mrgreen:
Ja mam dziś rezonans magnetyczny kręgosłupa, nie lubię tego, ta tuba źle na mnie działa nie mówiąc już o tym hałasie :strach:

Gosiagosia

Post » Czw wrz 22, 2016 13:16 Re: PUSIA, MIGOTKA oraz HUGO zapraszają po raz 4

Ja raz mialam zdjecie wszystkich zebow i takie cos obracalo sie wokół mojej glowy i wszyscy mowili ze to nie boli, a ja ledwo to wytrzymalam. Czulam sie z kazda sekunda jakby mi leb mial wybuchnac jak w filmie o marsjanach ;)
A jak jest na rezonansie?
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw wrz 22, 2016 14:01 Re: PUSIA, MIGOTKA oraz HUGO zapraszają po raz 4

klaudiafj pisze:Ja raz mialam zdjecie wszystkich zebow i takie cos obracalo sie wokół mojej glowy i wszyscy mowili ze to nie boli, a ja ledwo to wytrzymalam. Czulam sie z kazda sekunda jakby mi leb mial wybuchnac jak w filmie o marsjanach ;)

Nic nie boli ale wjeżdżasz do tunelu i strasznie hałasuje niby są słuchawki na uszach z muzyką ale jak zacznie walić to nic nie słychać. Ja mam klaustrofobie wiec dla mnie to jest nieprzyjemne. Leżysz tak ok 40 minut.

Gosiagosia

Post » Czw wrz 22, 2016 14:14 Re: PUSIA, MIGOTKA oraz HUGO zapraszają po raz 4

ja myślałam ze się zes**am z bólu jak wbijali mi znieczulenie miejscowe teraz do tej operacji nadgarstka. ale klnełam, ale lekarz mi mówi śmiało, wiem ze to boli. :twisted:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw wrz 22, 2016 15:12 Re: PUSIA, MIGOTKA oraz HUGO zapraszają po raz 4

Gosiagosia pisze:
klaudiafj pisze:Ja raz mialam zdjecie wszystkich zebow i takie cos obracalo sie wokół mojej glowy i wszyscy mowili ze to nie boli, a ja ledwo to wytrzymalam. Czulam sie z kazda sekunda jakby mi leb mial wybuchnac jak w filmie o marsjanach ;)

Nic nie boli ale wjeżdżasz do tunelu i strasznie hałasuje niby są słuchawki na uszach z muzyką ale jak zacznie walić to nic nie słychać. Ja mam klaustrofobie wiec dla mnie to jest nieprzyjemne. Leżysz tak ok 40 minut.

To prawda ,ze to nieprzyjemne badanie :| Tyle ,ze dokładne.
Mnie trzymali jakoś dłużej chyba z póltorej godziny bo miałam dwa odcinki kręgosłupa z kontrastem.Muzyki nie miałam choc słuchawki na uszach tak.
Bardzo nieprzyjemne to walenie

Bunio& Daga

Od: Pt wrz 19, 2014 11:37

Post » Czw wrz 22, 2016 15:24 Re: PUSIA, MIGOTKA oraz HUGO zapraszają po raz 4

A ja się nauczyłam wyłączać. Byłam na rezonansie magnetycznym kręgosłupa. Nikt mi nawet nie zaproponował słuchawek. Wiedząc ,że taki jednostajny hałas doprowadza mnie do bólu głowy . Zaczęłam myśleć o wszystkim tylko nie hałasie i udało się . Owszem słyszałam ale nie robiło to na mnie wrażenia.
To samo mam w pracy. Jak słuchasz ciągle tej samej muzyki i reklam to można dostać fizia. Przestałam słuchać i już.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw wrz 22, 2016 16:11 Re: PUSIA, MIGOTKA oraz HUGO zapraszają po raz 4

Jestem juz po rezonansie, przeżyłam :mrgreen: Wyniki za 10 dni i neurochirurg 4.10. i będę wiedziała co dalej czy rehabilitacja czy operacja. Jak narazie jest ok nawet nie łykam proszków, jeszcze akupunktura i 12 grudnia rehabilitacja w szpitalu. Koty najedzone wariują i biegają jak szalone :201437

Gosiagosia

Post » Czw wrz 22, 2016 16:26 Re: PUSIA, MIGOTKA oraz HUGO zapraszają po raz 4

Gosiagosia pisze:Jestem juz po rezonansie, przeżyłam :mrgreen: Wyniki za 10 dni i neurochirurg 4.10. i będę wiedziała co dalej czy rehabilitacja czy operacja. Jak narazie jest ok nawet nie łykam proszków, jeszcze akupunktura i 12 grudnia rehabilitacja w szpitalu. Koty najedzone wariują i biegają jak szalone :201437

to chyba lepiej żeby obeszło się bez operacji i rehabilitacja wystarczyła, czy operacja i jak później Cie czeka?
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw wrz 22, 2016 16:36 Re: PUSIA, MIGOTKA oraz HUGO zapraszają po raz 4

mir.ka pisze:
Gosiagosia pisze:Jestem juz po rezonansie, przeżyłam :mrgreen: Wyniki za 10 dni i neurochirurg 4.10. i będę wiedziała co dalej czy rehabilitacja czy operacja. Jak narazie jest ok nawet nie łykam proszków, jeszcze akupunktura i 12 grudnia rehabilitacja w szpitalu. Koty najedzone wariują i biegają jak szalone :201437

to chyba lepiej żeby obeszło się bez operacji i rehabilitacja wystarczyła, czy operacja i jak później Cie czeka?

Powinnam się operować ale to bardzo skompikowana operacja i to na trzech poziomach wiec nawet neurochirurg mi jej nie poleca. Jak narazie radzę sobie bez operacji i jest lepiej wiec liczę na cud.

Gosiagosia

Post » Czw wrz 22, 2016 16:41 Re: PUSIA, MIGOTKA oraz HUGO zapraszają po raz 4

Gosiagosia pisze:
mir.ka pisze:

Powinnam się operować ale to bardzo skompikowana operacja i to na trzech poziomach wiec nawet neurochirurg mi jej nie poleca. Jak narazie radzę sobie bez operacji i jest lepiej wiec liczę na cud.

rehabilitację będziesz miała na oddziale szpitalnym?
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw wrz 22, 2016 16:43 Re: PUSIA, MIGOTKA oraz HUGO zapraszają po raz 4

mir.ka pisze:
Gosiagosia pisze:
mir.ka pisze:

rehabilitację będziesz miała na oddziale szpitalnym?

Niby tak ale bez pobytu na noc tylko taką dzienną. Najbardziej cieszy mnie basen.

Gosiagosia

[poprzednia][następna]