Moderator: Estraven
Roztoczanka pisze:Ty$ka, a czym np dosmaczać?
Ja podaje wszystko osobno...ryba wędzona..beeee, serek biały typu Bieluch, nietknięty....mięsko gotowane...nie...oszaleję z tym kotem...
Ty$ka pisze:U nas polanie sosem z jakiejś syfiastej karmy pomaga ulepszyć suchą karmę.
Roztoczanka pisze:Mam prośbę i to ogromną!! Maurycy nie chce już jeść kuraka, na RC też kręci nosem Purizon stoi i wietrzeje.....Napiszcie proszę jaką sensowna karmę kupić, aby ten mój niejadek coś tam jadł...Jaka jest dobra, mięsna karma, którą koty chętnie jedzą?
Dla psa gotuję, bo takie mam zalecenie od pani wet, a temu grymaśnikowi już nie wiem co podawać...Ja chyba niedługo osiwieję i wyłysieję...
Roztoczanka pisze:Valencja, bardzo dziękuję za wpis. Uspokoiłaś mnie. Jedyna zmiana w zachowaniu Mauryca to to, ze nie śpi na plecach, tylko tak "po kociemu". Ja to tłumaczę tym, że w mieszkaniu jest zimno i Maurycy szuka ciepłych miejsc. Np śpi z nami, "przegania" mojego Tz z miejsca a następnie kładzie się w to nagrzane. Mój TZ kompletnie ześwirował na punkcie tego kotaChodzi, okrywa go kocykiem, bo twierdzi, że kociusiowi zimno
![]()
Na razie nie daję kotu kurczaka, za to kupiłam dwie saszetki z puriny, zobaczymy czy tknie. Kupiłam też kabanoski z kurczakiem i łososiem, ale niestety....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], FunduszImmuno, sebans i 72 gości