Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.16-Duszek i Elfi w DT

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 20, 2016 10:41 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.16-Duszek w DS,Elfi w

Moli25 pisze:
agusialublin pisze:
mir.ka pisze:
agusialublin pisze:
mir.ka pisze:tak ładnie wspólnie jemy :)
Obrazek

Obrazek

kurcze blade, normalnie jak w restauracji :D

suche w miskach każde inne, bo każde lubi cos innego

brakuje tylko sztućców :mrgreen: i białych serwet a i świeczek

Kelner jest :ryk:

przecież obsługa musi być :)
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto wrz 20, 2016 10:42 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.16-Duszek w DS,Elfi w

Mira a napiwek od towarzystwa dostałaś? :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Wto wrz 20, 2016 10:46 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.16-Duszek w DS,Elfi w

agusialublin pisze:Mira a napiwek od towarzystwa dostałaś? :mrgreen:

łaskawie pozwalają się głaskać :mrgreen:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Wto wrz 20, 2016 10:49 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.16-Duszek w DS,Elfi w

mir.ka pisze:
agusialublin pisze:Mira a napiwek od towarzystwa dostałaś? :mrgreen:

łaskawie pozwalają się głaskać :mrgreen:

ojoj to dobre masz Państwo :ryk: :ryk:
Obrazek

agusialublin

Post » Wto wrz 20, 2016 10:51 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.16-Duszek w DS,Elfi w

Dopadło mnie jakieś choróbsko :( , chyba ślubny się ze mną podzielił katarem i gardło mnie boli , możliwe ,ze od nadmiaru lodów i gadania przez telefon :( W nocy miałam okład z małego kota, Elfi leżała na mnie chyba pół nocy i mnie wygrzewała, jak wstałam było mi trochę lepiej niż teraz. Moze znowu powinnam się położyć i ją namówić na powtórkę.
Obrazek

mir.ka

Post » Wto wrz 20, 2016 10:54 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.16-Duszek w DS,Elfi w

mir.ka pisze:Dopadło mnie jakieś choróbsko :( , chyba ślubny się ze mną podzielił katarem i gardło mnie boli , możliwe ,ze od nadmiaru lodów i gadania przez telefon :( W nocy miałam okład z małego kota, Elfi leżała na mnie chyba pół nocy i mnie wygrzewała, jak wstałam było mi trochę lepiej niż teraz. Moze znowu powinnam się położyć i ją namówić na powtórkę.

czyli sezon na katar i gardło uważamy za otwarty :ok:
zostaje nafaszerować sie specyfikami na przeziębienie i czekać aż przejdzie, na kogo innego :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Post » Wto wrz 20, 2016 10:58 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.16-Duszek w DS,Elfi w

agusialublin pisze:
mir.ka pisze:Dopadło mnie jakieś choróbsko :( , chyba ślubny się ze mną podzielił katarem i gardło mnie boli , możliwe ,ze od nadmiaru lodów i gadania przez telefon :( W nocy miałam okład z małego kota, Elfi leżała na mnie chyba pół nocy i mnie wygrzewała, jak wstałam było mi trochę lepiej niż teraz. Moze znowu powinnam się położyć i ją namówić na powtórkę.

zostaje nafaszerować sie specyfikami na przeziębienie i czekać aż przejdzie, na kogo innego :mrgreen:

ze mnie to jedynie na futra, ale tego nie chcę :strach: :strach: :strach: :strach: :strach: :strach: :strach:
Obrazek

mir.ka

Post » Wto wrz 20, 2016 11:30 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.16-Duszek w DS,Elfi w

Fajne książki :) ale koteczki równie świetne! :D
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto wrz 20, 2016 17:10 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.16-Duszek w DS,Elfi w

klaudiafj pisze:Fajne książki :) ale koteczki równie świetne! :D

liczę ,że w tym tygodniu książki dotrą i będę miała co czytać nowego :D
Obrazek

mir.ka

Post » Wto wrz 20, 2016 17:53 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.16-Duszek w DS,Elfi w

mir.ka pisze:
klaudiafj pisze:Fajne książki :) ale koteczki równie świetne! :D

liczę ,że w tym tygodniu książki dotrą i będę miała co czytać nowego :D

Moja książka dotarła.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto wrz 20, 2016 18:00 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.16-Duszek w DS,Elfi w

Stołówka jak się patrzy i jak zgodnie jedzą. Moje dwie panny w pokoju jedzą a Hugo w kuchni na swoim stole. :conf: :catmilk:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Śro wrz 21, 2016 8:24 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.16-Duszek w DS,Elfi w

Gosiagosia pisze:Stołówka jak się patrzy i jak zgodnie jedzą. Moje dwie panny w pokoju jedzą a Hugo w kuchni na swoim stole. :conf: :catmilk:

zwykle duże się złoszczą jak im Elfi wyjada z misek, zamiast zająć się swoim jedzeniem :evil:
Obrazek

mir.ka

Post » Śro wrz 21, 2016 8:28 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.16-Duszek w DS,Elfi w

agusialublin pisze:

wczoraj wieczorem, pomimo specyfiku temperatura skoczyła mi do poziomu zwierzaków, miałam ponad 38 :( , w środku nocy chciało mi głowę rozwalić i wstałam , żeby łyknąć pyralginę, po niej znacznie mi przeszło i mogłam się wyspać, co chyba pomogło bo czuję się lepiej
Obrazek

mir.ka

Post » Śro wrz 21, 2016 10:20 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.16-Duszek w DS,Elfi w

mir.ka pisze:wczoraj wieczorem, pomimo specyfiku temperatura skoczyła mi do poziomu zwierzaków, miałam ponad 38 :(

:D Mirka sprawdź czy ci wąsy nie rosną - bo może przeistaczasz się w kota i stąd taka temperatura :ryk:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

[poprzednia][następna]