przecież obsługa musi być

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:Mira a napiwek od towarzystwa dostałaś?
mir.ka pisze:agusialublin pisze:Mira a napiwek od towarzystwa dostałaś?
łaskawie pozwalają się głaskać
mir.ka pisze:Dopadło mnie jakieś choróbsko, chyba ślubny się ze mną podzielił katarem i gardło mnie boli , możliwe ,ze od nadmiaru lodów i gadania przez telefon
W nocy miałam okład z małego kota, Elfi leżała na mnie chyba pół nocy i mnie wygrzewała, jak wstałam było mi trochę lepiej niż teraz. Moze znowu powinnam się położyć i ją namówić na powtórkę.
agusialublin pisze:mir.ka pisze:Dopadło mnie jakieś choróbsko, chyba ślubny się ze mną podzielił katarem i gardło mnie boli , możliwe ,ze od nadmiaru lodów i gadania przez telefon
W nocy miałam okład z małego kota, Elfi leżała na mnie chyba pół nocy i mnie wygrzewała, jak wstałam było mi trochę lepiej niż teraz. Moze znowu powinnam się położyć i ją namówić na powtórkę.
czyli sezon na katar i gardło uważamy za otwarty![]()
zostaje nafaszerować sie specyfikami na przeziębienie i czekać aż przejdzie, na kogo innego
klaudiafj pisze:Fajne książkiale koteczki równie świetne!
mir.ka pisze:klaudiafj pisze:Fajne książkiale koteczki równie świetne!
liczę ,że w tym tygodniu książki dotrą i będę miała co czytać nowego
Gosiagosia pisze:Stołówka jak się patrzy i jak zgodnie jedzą. Moje dwie panny w pokoju jedzą a Hugo w kuchni na swoim stole.![]()
agusialublin pisze:mir.ka pisze:Dopadło mnie jakieś choróbsko, chyba ślubny się ze mną podzielił katarem i gardło mnie boli , możliwe ,ze od nadmiaru lodów i gadania przez telefon
czyli sezon na katar i gardło uważamy za otwarty![]()
zostaje nafaszerować sie specyfikami na przeziębienie i czekać aż przejdzie, na kogo innego
mir.ka pisze:wczoraj wieczorem, pomimo specyfiku temperatura skoczyła mi do poziomu zwierzaków, miałam ponad 38![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Paula05 i 36 gości