Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
FElunia pisze:
Atta pisze:Boszzz.. szafeczki takie wąziutkiea tego futerka tyle
czarno-czarni pisze:koty TAK blisko siebieniebywałe, niemożliwie - przynajmniej u mnie
FElunia pisze:czarno-czarni pisze:koty TAK blisko siebieniebywałe, niemożliwie - przynajmniej u mnie
Felicita i Seven często leżą blisko siebie. Z Bohunkiem nieco dalej, bo bliskość zazwyczaj kończy się boksowaniem.
mir.ka pisze:FElunia pisze:czarno-czarni pisze:koty TAK blisko siebieniebywałe, niemożliwie - przynajmniej u mnie
Felicita i Seven często leżą blisko siebie. Z Bohunkiem nieco dalej, bo bliskość zazwyczaj kończy się boksowaniem.
poczekaj jeszcze troche i to sie moze zmienic
FElunia pisze:mir.ka pisze:FElunia pisze:czarno-czarni pisze:koty TAK blisko siebieniebywałe, niemożliwie - przynajmniej u mnie
poczekaj jeszcze troche i to sie moze zmienic
Mam nadzieję. Żartuję, że Bohun nie umie się obchodzić z piękną kobietą. Kiedyś położył się przy Feli i zaczął ją wylizywać. Fela była zachwycona, aż zaczęła głośno mruczeć. A Bohun co? Zaczął ją gryźć! No i Fela uciekła oburzona. Potem próbował się jeszcze do niej zbliżyć, ale dostał łapami po pyszczku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 147 gości