Alija pisze:Spróbuj też shebę tacki. Są badziewne, ale smakowite a 3 znich są bez zbóż przynajmniej. To coctail drobiowy, drób w aksamitnym musie i łosoś w aksamitnym musie
Ha dzięki

Co jeszcze z smakowych i nie smieciowych polecają wasze koty?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alija pisze:Spróbuj też shebę tacki. Są badziewne, ale smakowite a 3 znich są bez zbóż przynajmniej. To coctail drobiowy, drób w aksamitnym musie i łosoś w aksamitnym musie
Jarka pisze:Moje niedawno zaczęły jeść miamor w puszkachChyba już o tym pisałam, ale tak się cieszę!
katarzynkamalusia pisze:witam . Niestety w związku z obcięciem wyplaty muszę obciąć tez jedzenie kotom.
Kupuje karme vitapol dla kota chyba dobra pisza ze 25%mięsa http://www.vitapol.pl/pl/produkty/koty/ ... -mix-1,8kg
oraz puszki butchers i winston , czy bardzo jest to zle jedzenie?
Kołek pisze:Czy jest jakaś inna karma poza purizon która daje szansę że będzie kotu smakować?
wistra pisze:Kierei, a probowalas Natural Taste? (Dolina Noteci)
Kierei pisze:Nawet winston i biedronkowe saszetki (jak był u moich rodziców i jadł co chciał czyli fastfoody kotki zamiast swojego) nie smakowały tak bardzo...
A ja mam pytanie - czy ktoś wie ile procent mięsa jest w suchej karmie Taste of the Wild ?
Kierei pisze:
Winston-rossman... moj kot też lubi ale jakość tej karmy raczej nie powala... tzn tak naprawdę nikt nie wie co jest w środku...
Fatka pisze:
moje kochają Winstona!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 71 gości