Kotka bez łapki - w schronisku- pomoc finansowa potrzebna!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 14, 2016 10:07 Re: Kotka bez łapki - w schronisku- pomoc finansowa potrzebn

Co u Was ?

KULAK

Od: Wto sie 09, 2016 22:17

Post » Śro wrz 14, 2016 19:05 Re: Kotka bez łapki - w schronisku- pomoc finansowa potrzebn

wróciłam i jestem :) W końcu :) bo już się trochę stęskniłam za kotami :)

Po pierwsze: bardzo bardzo bardzo chciałam podziękować Ciociom za opiekę nad Maślanką podczas mojej nieobecności :1luvu:

Po drugie...

To ja Maślanka. Mam się bardzo dobrze, objęłam w posiadanie to mieszkanko i czuję się jak u siebie :) Rana po łapce już się zagoiła, ale nie chcę o tym mówić..tylko tyle że świetnie sobie radzę na trzech łapkach a przynajmniej mam jedną mniej do mycia :wink: na które i tak nie mam czasu bo przecież trzeba cały czas pilnować wszystkich piłeczek naraz...poza tym mam dużo pracy np.
pomagałam Dużej rozpakowywać się po wyjeździe...

Obrazek

Dodatkowo Duża przywiozła ostatnio inszego kotka, zwie się Psotek. Trochę go na początku przestraszyłam, powarczałam na niego i posyczałam, żeby wiedział kto tu rządzi 8) Ale spoko z niego gość, już się dogadaliśmy...chociaż czasami jeszcze specjalnie leżę w przejściu i warczę na niego jak chce sobie przejść...taki żarcik 8)
Duża zachodzi w głowę które z nas umie otwierać drzwi, bo zamyka nas w osobnych pokojach jak wychodzi do pracy a jak przychodzi to czekamy razem pod drzwiami wejściowymi 8) już drugi raz taki numer jej wywineliśmy :mrgreen: na razie jej nie powiemy kto z nas jest taki spryciarz...dodam tylko że przed moim zamieszkaniem tu drzwi jakoś pozostawały zamknięte...

a tak sobie wypoczywamy w upalne popołudnie, w upalnym mieszkanku na poddaszu

Obrazek
Ostatnio edytowano Śro wrz 14, 2016 19:08 przez berni, łącznie edytowano 1 raz
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Śro wrz 14, 2016 19:08 Re: Kotka bez łapki - w schronisku- pomoc finansowa potrzebn

Cieszę się, że jest ok, pozdrawiam Małe i Duże :201461 :201461 :201461 :201461

KULAK

Od: Wto sie 09, 2016 22:17

Post » Śro wrz 14, 2016 19:21 Re: Kotka bez łapki - w schronisku- pomoc finansowa potrzebn

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Baltimoore

Od: Sob sty 03, 2015 18:44

Post » Śro wrz 14, 2016 21:40 Re: Kotka bez łapki - w schronisku- pomoc finansowa potrzebn

Witamy Właścicielkę tego bajzlu :mrgreen:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Nie wrz 18, 2016 19:42 Re: Kotka bez łapki - w schronisku- pomoc finansowa potrzebn

Atta pisze:Witamy Właścicielkę tego bajzlu :mrgreen:

oj bajzel tu mnie wieczny :mrgreen: chociaż jak kiedyś przeczytałam mądre słowa..nie mam bałaganu tylko moje rzeczy prowadzą koczowniczy tryb życia :mrgreen:

Propozycję mam - coby dalsze losy Maślanki śledzić w wątku moich tymczasów :arrow: viewtopic.php?f=1&t=169436&start=225
Bedzie mi łatwiej ogarnąć ten bajzel :mrgreen:
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

[poprzednia]