Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kimbi pisze:Chodzi mi o karmę perfect fit junior z kurczakiem, Skład:
suszone mięso drobiowe (ze zmniejszoną zawartością tłuszczu) (m.in. 31% Kurczaka), kukurydza, pszenica, tłuszcz pszeniczny, tłuszcz zwierzęcy, mąka kukurydziana, suszone białko zbożowe, hydrolizat białka drobiowego, ryż(4%), hydrolizat wątroby, celuloza, chlorek sodu, chlorek potasu.
Czyli nie dawać tego ?
sowa40 pisze:Witam wszystkich. Nabyłem karmę Optimanowa, słyszałem, że jest OK ale chętnie poznam wasze opinie.
Zaznaczan, że kociaki jedzą, przejście bezbolesne i jest stosunkowo tania.
boguska_t pisze:kimbi pisze:Chodzi mi o karmę perfect fit junior z kurczakiem, Skład:
suszone mięso drobiowe (ze zmniejszoną zawartością tłuszczu) (m.in. 31% Kurczaka), kukurydza, pszenica, tłuszcz pszeniczny, tłuszcz zwierzęcy, mąka kukurydziana, suszone białko zbożowe, hydrolizat białka drobiowego, ryż(4%), hydrolizat wątroby, celuloza, chlorek sodu, chlorek potasu.
Czyli nie dawać tego ?
tłuszcz pszeniczny, a co to za ustrojstwo, pierwszy raz widzę w karmie. Bardzo dużo zboża ma ta karma kukurydza, pszenica, mąka kukurydziana i jeszcze 4% ryżu oj bardzo dużo.
Dawkowanie jest podane na opakowaniu karmy. Jeśli karmisz też mokrą musisz sobie proporcje przeliczyć tak aby łącznie wyszła dawka dzienna.
sowa40 pisze:Witam wszystkich. Nabyłem karmę Optimanowa, słyszałem, że jest OK ale chętnie poznam wasze opinie.
Alija pisze:Suchy Purizon to jedna z najsmakowitszych karm zdaniem moich kotów i wielu innych z tego co wiem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Talka i 90 gości