zuza pisze:Biedny Bialasek sie napina i wysikuje po troszeczku Teraz chwilowo spi, chociaz to. Niechze te leki zaczna dzialas Tak mi ejj bieduli szkoda
Co własciwie jest Białej ? Czy ma zapalenie pęcherza - jakoś nie doczytałam Moja Tinusia miała parę razy takie kłopoty z sikaniem, po kropelce, ale jej już na drugi dzien leki pomagały (oraz zmiana karmy na urinary) .... niestety nie pamiętam co brała ...
Jesli to idiopatyczne zapalenie pęcherza, to mojej Tysi pomógł Cystophan ...
Nieustająco trzymam
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.
Tak, ma zapalenie pecherza, codziennie jestem u weta od czwartku, dzis tez pojade, nie wiem, mzoe trzeba zmeinci, do tej pory zawsze pomagaly, nie wiem co sie dzieje teraz... Ma obrozke od wczoraj, nie jest calkiem zatkana, ale wyraznei ja boli i sie napina Jutro mam wizyte u "wyzszej instancji", czyli dr Dominiki ale dzis moze cos w zastrzyku pomoze, zeby do jutra doczekala...
Oby wszystko było ok .... pewnie no-spe też dostaje ... oby to nie było cos bardziej skomplikowanego Biedna kocinka ....
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.