Niegodziwe to!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Feebee pisze:Femka pisze:Szalony Kot pisze:Alez Nero to jest model! Zakochac sie mozna, chociaz amstaffa w nim nie widac, taki jest labkowaty na fotach
Przyznaj chociaż, że widać w nim bestię
Femka nie maż się.
Ciamciaramcia Nerutek jest boski.
Kinnia pisze:
siedzę i gapię się
i nie mogę przestać
zakochałam się
co gorsza - mówię całkiem serio
Feebee pisze:Femka, taka dygresja, ja Cię nie chcę martwić, ale tak mi się opatrzył Twój awatar, że jak pomyślę "Femka", jak czytam Twój post mam Cię przed oczami, jak żywą, taką, jak na tym zdjęciu. I przepadło, inaczej już nie będzie.
Nie wiem, czy taki był Twój zamiar, jak wstawiałaś awatara, jeśli tak, to jest OK.
Femka pisze:Feebee pisze:Femka, taka dygresja, ja Cię nie chcę martwić, ale tak mi się opatrzył Twój awatar, że jak pomyślę "Femka", jak czytam Twój post mam Cię przed oczami, jak żywą, taką, jak na tym zdjęciu. I przepadło, inaczej już nie będzie.
Nie wiem, czy taki był Twój zamiar, jak wstawiałaś awatara, jeśli tak, to jest OK.
i bardzo dobrze
zawsze chciałam się kojarzyć jako uosobienie wdzięku, gracji, kobiecości...
Theodora pisze:Femka pisze:Feebee pisze:Femka, taka dygresja, ja Cię nie chcę martwić, ale tak mi się opatrzył Twój awatar, że jak pomyślę "Femka", jak czytam Twój post mam Cię przed oczami, jak żywą, taką, jak na tym zdjęciu. I przepadło, inaczej już nie będzie.
i bardzo dobrze
Chyba Ci troszkę nie wyszło
Theodora pisze:Femka pisze:Feebee pisze:Femka, taka dygresja, ja Cię nie chcę martwić, ale tak mi się opatrzył Twój awatar, że jak pomyślę "Femka", jak czytam Twój post mam Cię przed oczami, jak żywą, taką, jak na tym zdjęciu. I przepadło, inaczej już nie będzie.
i bardzo dobrze
Chyba Ci troszkę nie wyszło
c'nie?Kinnia pisze:
pogimnastykowałamsiemnieco coby rzeczony awatar zobaczyć
co ja sobie zrobiłam
sama
na własne życzenie
ot baba ciekawska
![]()
moje biedne wnętrzności skołatane kolejnymi falami dzikiego rechotu
wszystkiego się spodziewalam
ale nie "M. Thatcher"
wyborna stylizacja, Pani