Moderator: Estraven
PixieDixie pisze:Ja jak popatrze ze splacamy 1,5 roku a kredytu (kapitalu) ubylo niecale 10 tys... to sie mozna wsciec. Polowa raty to odsetki...
Serio ide dzis puscic totlotka. Gram w mini lotto... styknie mi 200 tysNie musze milionow wygrywac:P
My z kredytem tez mielismy przekopy... bo nam PKO zanizylo wartosc mieszkania. Mieszkanie i tak bylo w promojcji bo ostatnie takie duze na osiedlu. I bylo 40 tys taniej. A PKO se je wycenilo po wykonczeniu... na taka kwote jaki developer chcial w stanie developerskim.... Stracilismy blisko 1,5mc na decyzje z PKO. Poszlismy do 2 banku - dostalismy od reki kredyt. Roznica w wycenie mieszkania byla ok 60 tys Wszystkie formalnosci w tydzien poszly. A tam 1,5mc. A jeszcze robili problemy zeby kase z ksiazeczek mieszkaniowych wyciagnac na wklad wlasny. Jeszcze pani w okienku ... na ksiazeczkach nam bezczelnie powiedziala - GDYBYSCIE BRALI KREDYT W PKO NIE BYLO BY TAKICH PROBLEMOW. W Efelcie, pozyczylismy kase na wklad wlasny od tesciow. A Kasiazeczki spieniezalismy po kupnie mieszkania i wtedy oddalismy kase tesciom.... jak slysze PKO to mna trzepie.
Ehh dzisiaj taka senna pogoda ze dzis tuw pracy zasypiam.

PixieDixie pisze:Wiecie co ciagle wam zapominam napisac... ale... mam wrazenie ze po tych antybiotykach, lekach przeciwzapalnych ogolnie po sterylce...
Coco przestaly meczyc zadyszki. Pomimo ze sie goni... nie zipie po zabawie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Marmotka i 12 gości