Tytek Kot Nad Koty. 5 tymczasów szuka domu !!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob sie 27, 2016 19:23 Re: Tytek Kot Nad Koty. 5 tymczasów szuka domu !!!

SMSa odebrała?
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Sob sie 27, 2016 20:04 Re: Tytek Kot Nad Koty. 5 tymczasów szuka domu !!!

Odebrałam ale upał i zmęczenie mnie rozkłada ,zastanwiam sie jak by to jutro Gadzinę w ten wyjazd wkręcić :oops:
Może dam rade :oops:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob sie 27, 2016 20:07 Re: Tytek Kot Nad Koty. 5 tymczasów szuka domu !!!

Mi łeb pęka :crying:
Obrazek

LimLim

Post » Nie sie 28, 2016 11:01 Re: Tytek Kot Nad Koty. 5 tymczasów szuka domu !!!

Dorciu Dominika wczoraj była z wodą nalala w kilku miejscach pochodzila po okolicy i nic :( umówiłam się z nią o 18 na szukanie, Dorciu dzięki Wam za pomoc mam wyrzuty ze zamiast odpocząć meczysz się razem z Aga, może nie idźcie dzisiaj my z Dominika pójdziemy same
milej niedzieli :)

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Nie sie 28, 2016 16:29 Re: Tytek Kot Nad Koty. 5 tymczasów szuka domu !!!

Wygląda na to że dziś pojedziecie beze mnie :?
Obrazek

dorcia44

Post » Nie sie 28, 2016 17:02 Re: Tytek Kot Nad Koty. 5 tymczasów szuka domu !!!

:( padłaś?
Obrazek

LimLim

Post » Nie sie 28, 2016 19:40 Re: Tytek Kot Nad Koty. 5 tymczasów szuka domu !!!

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon sie 29, 2016 5:58 Re: Tytek Kot Nad Koty. 5 tymczasów szuka domu !!!

Dorcia, koza Cię pokonała?
Obrazek

LimLim

Post » Pon sie 29, 2016 6:37 Re: Tytek Kot Nad Koty. 5 tymczasów szuka domu !!!

I znowu fiasko poszukiwań, zeszlysmy 15 km i nic :( rozstawilysmy jedzenie i wodę, powiesilysmy trochę ogłoszeń, spotkalysmy karmicielkę i uczulilysmy na Kicie i dzisiaj powtórka z Dominika. Wczoraj zupełnie przypadkiem spotkalysmy na tym nowym dużym osiedlu ta panią co widziała Kicie zeszłej nocy kolo 2 myślałam że to dobry znak, ale niestety nie. No nic póki co nie tracimy nadziei.
Dobrze Dorciu ze wczoraj nie pojechalas przynajmniej odpoczelas a duchota była straszna, dzisiaj chyba będzie ciut chłodniej
Miłego dnia :)

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Pon sie 29, 2016 15:34 Re: Tytek Kot Nad Koty. 5 tymczasów szuka domu !!!

kaja888 pisze:I znowu fiasko poszukiwań, zeszlysmy 15 km i nic :( rozstawilysmy jedzenie i wodę, powiesilysmy trochę ogłoszeń, spotkalysmy karmicielkę i uczulilysmy na Kicie i dzisiaj powtórka z Dominika. Wczoraj zupełnie przypadkiem spotkalysmy na tym nowym dużym osiedlu ta panią co widziała Kicie zeszłej nocy kolo 2 myślałam że to dobry znak, ale niestety nie. No nic póki co nie tracimy nadziei.
Dobrze Dorciu ze wczoraj nie pojechalas przynajmniej odpoczelas a duchota była straszna, dzisiaj chyba będzie ciut chłodniej
Miłego dnia :)

Elu ,Ty nie wiesz co mówisz ,odpoczęłam ? przy 7 - latce? odpoczęła bym gdybym pojechała z Wami :lol:
My mamy jechać we wtorek.

Wczoraj byłam ledwo przytomna ,3 godziny na słońcu ,na Farmie Cztery Pory Roku ,z dzieciakami ,potem dom...
Samo słońce i powietrze rozłożyło mnie ,o dzieciątkach nie wspomnę :mrgreen:
Tak pojechać i w ciszy pokontemplować 8)
Znalazłam w stajni jajko ,podałam Oliwce żeby oddała właścicielce która dzieciaki oprowadzała ,fajnie tłumacząc .
Zdziwienie było ,o jajko ,a skąd ,uprzejmie powiedziałam babcia zniosła :smokin:
Karmiłam kucyka ,macałam kozę i wykochałam Dyzia ,małą świnkę wietnamską ,przy okazji zobaczyłam jak rośnie taka świneczka :strach:

W domciu w miarę ok. (nie)cierpliwie czekam na adopcje.
Wstrzymuje się przed zrobieniem morfy. Chudzince -Ince ,tak się boję że zabierając ją do lecznicy znów coś się wydarzy. :oops: :cry:
Filipek różnie ,najważniejsze że nie wymiotuje ,nie ma biegunki ,chociaż kupa płata figle ,wstrętne gówno :twisted:
Jest okrąglutki i mięciutki .
Jest jeszcze jeden problem ,dziwnie chodzi ,tylne łapki coś są lewe :? :(
Obrazek

dorcia44

Post » Pon sie 29, 2016 18:01 Re: Tytek Kot Nad Koty. 5 tymczasów szuka domu !!!

Nie powinnam ni pisać o kociakach ,zwłaszcza o Filipku czy Ineczce ,ledwo się pochwaliłam Filip rzygał , a potem się ofajdał.
Mam serdecznie dość ,wiecznie zestresowana i pełna niepokoju, brzydkiego napięcia .
Nie dostają nic nowego ,a jednak . :cry: :cry: :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon sie 29, 2016 18:27 Re: Tytek Kot Nad Koty. 5 tymczasów szuka domu !!!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Pon sie 29, 2016 18:33 Re: Tytek Kot Nad Koty. 5 tymczasów szuka domu !!!

Ech :(
Obrazek

LimLim

Post » Wto sie 30, 2016 17:20 Re: Tytek Kot Nad Koty. 5 tymczasów szuka domu !!!

Witam kochani .
Poleżałam z pół.godz. a czuję się jak bym ćwiartkę wypiła :twisted:

Wczoraj byłam u okulisty ,bo coś coraz gorzej widzę ,nie żeby to wiek ,wszak wiadomo że ja wieczna 18 :smokin:
Ale rano mam mgłę na oczach i przykurcz wszystkich mięśni ,wstając zataczam się jak bym..no znów minimum półliterka obaliła :roll:
a ja nic ,nawet korka nie wącham bo mogła bym się upić :wink:
Więc wlazłam do takiego punkciku ,gdzie za badania nic pod warunkiem że wezmę u nich okular,i owszem ,to nic kosztowało mnie tyle że .... :strach: :strach: :strach: :placz:
butów w mordę nie mam ,portek na zadek ,ale okular będę miała :evil:
Nigdy więcej nie skorzystam z takich Badanie Za Darmo ,tak człowieka wkręcą że szkoda mówić . :oops:
Ja głupia baba jestem ,tylko przy zwierzętach to ja jestem Ktosiuwa :wink:
No i płacze teraz baba nad swoją głupotą .

Jeszcze mi jakiś astygmatyzm wynalazła :evil: już o tym czytałam .

Kocięta moje jako tako ,chociaż widzę że dziś Ineczka musiała coś nie swojego łyknąć bo kupa gorsza ,apetyt mniejszy ,,na szczęście radość życia jest. :1luvu: mam wyjątkową słabość do tych zdechlaczków :oops:
Dziwną sierść ma ,czarną wypierają białe 8O

Dziś z Agą wędrujemy szukać koteczki.
Jeszcze wierzę .
Obrazek

dorcia44

Post » Wto sie 30, 2016 17:47 Re: Tytek Kot Nad Koty. 5 tymczasów szuka domu !!!

Dorciu, a co Ci po portkach i butach bez okularów? Okulary są jednak potrzebniejsze, chociaż prawdą jest, że ani tułowia, ani tego, co poniżej - nie ogrzeją. Przynajmniej zobaczysz dokładnie marznące miejsca przez te nowe okulary. :wink: Chociaż teraz na szczęście jest cieplutko, a Ty wieczna "18", więc nie zaszkodzi poepatować piękną golizną. :wink:
Jaki nosisz rozmiar? Butów oczywiście.
Trzymam ciągle kciuki za udaną łapankę. :ok: Żeby te koty wiedziały, kto je łapie, to same by do Ciebie przyszły.

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

[poprzednia][następna]