Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 23, 2016 11:25 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Duza siedzi w domu :!: w du*ie jej sie poprzewraca, mogłaby iść juz zarabiać na smaczki dla Molusi i dla Fuksika.
Wróciła z wakacji z dużej kuwety i kręci sie i tylko mi przeszkadza. Spokoju z nią nie mam.
"Chodź daj buzi Molcia, buzi w baniaczka, o jaka masz czysta dupkę, zjadłabys coś kochanie" i tak w kółko.
Wiecie co powiedziała? Ze obydwie przechodzimy na dietę! Mowi ze przytyła 2 kg na wakacjach :twisted: po co było jeść te gofry z bita śmietana i owocami za 12 zł? No jasne, z nutella i bananami tez były dobre. Tak mi opowiadała. 12 zł! Jakby chciała to by za te 12 zł kupiła mi smaczków :placz: i napewno by nie przytyła. a tak to nawiozła mi tylko muszelków. Muszelków w domu jak mrówków na dworze.
Ja teraz opałam swoje futerko, na balkonie. Mi na szczęście futerko nie zejdzie. Tak jak Dużej skóra schodzi, hyhyhy :twisted: po co jej to wszystko było? No po co?
Dobrze jej tak

Moli zmęczona
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto sie 23, 2016 11:40 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

klaudiafj pisze:Przeżyłam szok i czytałam w nerwach, że jak to Moli ma 8 kg, to jak ona wygląda na żywo, jakiej to wielkości kot - a tu taki prima aprilis :D Moli jest jak Marysia :D

Marysia tyle samo wazy? 8O

Klaudia ja tez doznałam szoku jak zobaczyłam 8kg :roll: zaczęła sie ponowna pogon za Molka by ją zważyć :ryk: prawda okazała sie mniej brutalna niz 8 kg :twisted:
Obrazek

Moli25

Post » Wto sie 23, 2016 14:46 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Moli waży 6,5 kg 8O
W ogóle tego po niej nie widac ... może zle stanęła na wadze :?
U nas ponad 6, 6 waży tylko Cynamon vel Cymek, ale to w ogóle jest kot dużych gabarytów :201461 :201461
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Wto sie 23, 2016 19:49 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

DZiewczyny tylko nie przesadzajcie z ta dieta! ;D Pamietajcie kochanego ciala nigdy nei zawiele!

Tu Nicia !
Tu NIcia !
Oni szaleja z ta dieta! Mi tez duzy mowi ze jestem uwaga TLUSTA. Moli czujesz?! Taka obraza?! Strzelilam focha. Zaczelam Cwiczyc na drapaku ale zeby DAMIE o niebieskiej pseudo singapurskiej krwi powiedziec ze jest TLUSTA?! to GRUBA przesada!!
NICIA
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Śro sie 24, 2016 11:51 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

PixieDixie pisze:DZiewczyny tylko nie przesadzajcie z ta dieta! ;D Pamietajcie kochanego ciala nigdy nei zawiele!

Tu Nicia !
Tu NIcia !
Oni szaleja z ta dieta! Mi tez duzy mowi ze jestem uwaga TLUSTA. Moli czujesz?! Taka obraza?! Strzelilam focha. Zaczelam Cwiczyc na drapaku ale zeby DAMIE o niebieskiej pseudo singapurskiej krwi powiedziec ze jest TLUSTA?! to GRUBA przesada!!
NICIA

Ta zniewaga krwi wymaga!Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt sie 26, 2016 16:40 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Moli25 pisze:Duza siedzi w domu :!: w du*ie jej sie poprzewraca, mogłaby iść juz zarabiać na smaczki dla Molusi i dla Fuksika.
Wróciła z wakacji z dużej kuwety i kręci sie i tylko mi przeszkadza. Spokoju z nią nie mam.
"Chodź daj buzi Molcia, buzi w baniaczka, o jaka masz czysta dupkę, zjadłabys coś kochanie" i tak w kółko.
Wiecie co powiedziała? Ze obydwie przechodzimy na dietę! Mowi ze przytyła 2 kg na wakacjach :twisted: po co było jeść te gofry z bita śmietana i owocami za 12 zł? No jasne, z nutella i bananami tez były dobre. Tak mi opowiadała. 12 zł! Jakby chciała to by za te 12 zł kupiła mi smaczków :placz: i napewno by nie przytyła. a tak to nawiozła mi tylko muszelków. Muszelków w domu jak mrówków na dworze.
Ja teraz opałam swoje futerko, na balkonie. Mi na szczęście futerko nie zejdzie. Tak jak Dużej skóra schodzi, hyhyhy :twisted: po co jej to wszystko było? No po co?
Dobrze jej tak

Moli zmęczona

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Pt sie 26, 2016 17:13 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

witanko piątkowo !

no mimo ze dziś byłam w pracy po urlopie to tak miło mnie klienci przywitali, że chyba mnie lubią :mrgreen: w zamian zrobiłam im takie piękne sałaty że oczy wyszły wszystkim z orbit :mrgreen:

miałam ochotę na głośną muzykę :twisted: oczekuję sąsiadów, choć wątpie by ktoś się dodzwonił, swoich myśli nie słyszę :ryk: mam pycha wino, spokój ducha i piękne koty w okól siebie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

Moli25

Post » Pt sie 26, 2016 17:15 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Moli25 pisze:witanko piątkowo !

no mimo ze dziś byłam w pracy po urlopie to tak miło mnie klienci przywitali, że chyba mnie lubią :mrgreen: w zamian zrobiłam im takie piękne sałaty że oczy wyszły wszystkim z orbit :mrgreen:

miałam ochotę na głośną muzykę :twisted: oczekuję sąsiadów, choć wątpie by ktoś się dodzwonił, swoich myśli nie słyszę :ryk: mam pycha wino, spokój ducha i piękne koty w okól siebie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no tyle szczęścia na raz :D :D
ja nie mogę mówić na głos że jestem szczęśliwa :evil:
bo jak kiedyś powiedziałam to na drugi dzień się pochorowałam :evil: :evil:
Obrazek

agusialublin

Post » Pt sie 26, 2016 17:16 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

No to widze ze zabawa :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Agusia ja tez tak mam. Nigdy nie moge mowic ze jestem szczesliwa i ze mam koty zdrowe.

Martus a Ty nie jestes na l4? Co z Twoja reka?
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt sie 26, 2016 17:18 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

klaudiafj pisze:No to widze ze zabawa :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Agusia ja tez tak mam. Nigdy nie moge mowic ze jestem szczesliwa i ze mam koty zdrowe.

8.09 jade do szpitala :strach:
i miesiąc L4
Obrazek

Moli25

Post » Pt sie 26, 2016 17:18 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

sxzd8asssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssd67yuuuuuuuuuuuuu/;475zxs
Obrazek

Moli25

Post » Pt sie 26, 2016 17:19 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Moli25 pisze:

8.09 jade do szpitala :strach:
i miesiąc L4

i dobrze i źle :roll:
a przynajmniej sobie odpoczniesz :D
Obrazek

agusialublin

Post » Pt sie 26, 2016 17:21 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Obrazek

teraz będę pisał Ja!
Fuks