Moderator: Moderatorzy
ewciakowa pisze:my jutr mamy ostatnia wizyte![]()
![]()
ewciakowa pisze:Do końca ma się nadzieje walczyliśmy od grudnia.Dziś mi się udało ją złapać(bo uciekła,miała dość) jak podeszła napić się i juz jej nie wypuściłam.Serce pęka ale co zrobić do tego jestem w ciaży blizniaczej i ten stres mi nie służy , cały dzień siedze i płacze, a kot pod łóżkiem, nie chce już niczyjego towarzystwa, nie da sie już przytulić......![]()
![]()
Pestka_as pisze:czyli rozumiem ze z tych wyników jeszcze niewiele wynika? niewydolność ostra chyba lepiej rokuje?? wet powiedziała ze niewydolność nerek z chorobami pęcherza sie nie łączy co mnie zdziwiło po przeczytaniu wstępu do tego wątku. Byłam przygotowana wiec pytałam o konkretne sprawy i wszystko odrzucała. jedynie zrobiła test na białaczkę na moją prośbę bo pedro miał kontakt z wydzielinami małego chorego do końca nie zdiagnozowanego kotka z DT. jutro będę sie umawiać na konsultacje w innej klinice. Na razie bez kota pójdę.
Pedro po podaniu dziś płynu Ringera śpi i odmawia jakiegokolwiek kontaktu, co w jego przypadku jest dziwne bo to największy pieszczoch na świecie. A pod skórą gdzie weszła kroplówka po dotknięciu coś szeleści jak folia aluminiowa :/
taizu czy wg Ciebie jego wyniki są bardzo poważne??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości