Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.16-Duszek i Elfi w DT

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 18, 2016 8:07 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16- Duszek i Elfi w D

Gosiagosia pisze:Zapowiadają gorący weekend i może jeszcze końcówka sierpnia okaże się łaskawa - mam znów nieudany urlop :placz: :placz: :placz:

mój dopiero się zacznie, dobrze by było żeby w przyszłym tygodniu nie padało i nie grzało, choć to juz koniec sierpnia to nie powinno
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw sie 18, 2016 8:17 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16- Duszek i Elfi w D

Małe dzisiaj roznosi energia od rana. Wymyśliły nowa zabawę, Elfi już wcześniej załatwiła mi jednego kwiatka i musiałam go wyrzucić a teraz zabrały się za dracenę, zaczął Duszek. Muszę ja gdzieś przestawić z okna bo obrywają liście i moze im to zaszkodzić. Duże koty po śniadaniu śpią a tamte szaleją po całym domu. Elfi z brudnymi łapkami po kopaniu w ziemi wchodzi na suszarkę z praniem. Muszę ja sciągać bo nie mam czasu na ponowne pranie, które słabo schnie :( Zastanawiam sie czy w przyszłosci, jak mi pralka padnie nie kupić pralko- suszarki, juz przy wymianie tej zastanawiałam się nad tym, ale ostatecznie kupiłam samą pralkę. Kiedyś rozmawiałam na ten temat z jedna osobą, która od dawna z niej korzysta i jest bardzo zadowolona.
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Czw sie 18, 2016 8:26 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16- Duszek i Elfi w D

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw sie 18, 2016 9:56 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16- Duszek i Elfi w D

Większość moich znajomych ma pralko-suszarkę. Świetna sprawa. Od razu wyciąga sie suche.
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw sie 18, 2016 10:31 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16- Duszek i Elfi w D

Moli25 pisze:Większość moich znajomych ma pralko-suszarkę. Świetna sprawa. Od razu wyciąga sie suche.

a Ty jeszcze nie?
Obrazek

mir.ka

Post » Czw sie 18, 2016 10:36 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16- Duszek i Elfi w D

mir.ka pisze:
Moli25 pisze:Większość moich znajomych ma pralko-suszarkę. Świetna sprawa. Od razu wyciąga sie suche.

a Ty jeszcze nie?

Ja nie potrzebuje.
Mam mieszkanie ciepłe zima, balkon wiosna i latem. Wiec pranie schnie mi w mig.
Obrazek

Moli25

Post » Czw sie 18, 2016 10:39 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16- Duszek i Elfi w D

Moli25 pisze:
mir.ka pisze:

a Ty jeszcze nie?

Ja nie potrzebuje.

u mnie w sezonie grzewczym też szybko schnie tylko ,ze jedyne miejsce na stojąca suszarkę to pokój :(
Obrazek

mir.ka

Post » Czw sie 18, 2016 11:11 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16- Duszek i Elfi w D

mir.ka pisze:
Moli25 pisze:
mir.ka pisze:

a Ty jeszcze nie?

Ja nie potrzebuje.

u mnie w sezonie grzewczym też szybko schnie tylko ,ze jedyne miejsce na stojąca suszarkę to pokój :(

Ja też suszarkę mam w pokoju bo w łazience się nie mieści. Jak robię większe pranie np pościel czy ręczniki mąż nosi na strych i tam szybciutko schnie.

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Czw sie 18, 2016 18:47 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16- Duszek i Elfi w D

Jak szaleja , to znaczy , że zdrowe :wink: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Czw sie 18, 2016 18:59 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16- Duszek i Elfi w D

Gosiagosia pisze:
mir.ka pisze:
Moli25 pisze:
mir.ka pisze:

a Ty jeszcze nie?

Ja nie potrzebuje.

Ja też suszarkę mam w pokoju bo w łazience się nie mieści. Jak robię większe pranie np pościel czy ręczniki mąż nosi na strych i tam szybciutko schnie.

u mnie strych a właściwie stryszek bo jest bardzo niski i ma tylko 20m2, jeszcze nie jest wykończony, też byc moze będę tam w przyszłości suszyc choć wejscie na górę nie jest zbyt wygodne :(
Obrazek

mir.ka

Post » Czw sie 18, 2016 19:03 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16- Duszek i Elfi w D

barbarados pisze:Jak szaleja , to znaczy , że zdrowe :wink: :ok: :ok: :ok: :ok:

chyba nadrabiają ten czas jak źle się czuły :strach: :strach: :strach: :strach:

właśnie ściągałam Elfi z górnych szafek w kuchni, jak ona tam weszła 8O 8O 8O 8O
Obrazek

mir.ka

Post » Czw sie 18, 2016 19:09 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16- Duszek i Elfi w D

Ona juz dobrze wie , jak weszła :twisted:
Pewnie , ze nadrabiają :wink:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Czw sie 18, 2016 20:49 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16- Duszek i Elfi w D

mir.ka pisze:Małe dzisiaj roznosi energia od rana. Wymyśliły nowa zabawę, Elfi już wcześniej załatwiła mi jednego kwiatka i musiałam go wyrzucić a teraz zabrały się za dracenę, zaczął Duszek. Muszę ja gdzieś przestawić z okna bo obrywają liście i moze im to zaszkodzić. Duże koty po śniadaniu śpią a tamte szaleją po całym domu. Elfi z brudnymi łapkami po kopaniu w ziemi wchodzi na suszarkę z praniem. Muszę ja sciągać bo nie mam czasu na ponowne pranie, które słabo schnie :( Zastanawiam sie czy w przyszłosci, jak mi pralka padnie nie kupić pralko- suszarki, juz przy wymianie tej zastanawiałam się nad tym, ale ostatecznie kupiłam samą pralkę. Kiedyś rozmawiałam na ten temat z jedna osobą, która od dawna z niej korzysta i jest bardzo zadowolona.

Ale fajnie mieć takie dwa brzdące w tym samym wieku :D Super parka!
Nie rozwieszasz prania w ogródku?
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw sie 18, 2016 22:14 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16- Duszek i Elfi w D

mir.ka pisze:
barbarados pisze:Jak szaleja , to znaczy , że zdrowe :wink: :ok: :ok: :ok: :ok:

chyba nadrabiają ten czas jak źle się czuły :strach: :strach: :strach: :strach:

właśnie ściągałam Elfi z górnych szafek w kuchni, jak ona tam weszła 8O 8O 8O 8O

Ważne ze weszła :201472 :201472 :201472
Ważne ze sie dobrze bawiła
Ważne ze ma kto ją sciągnąć :ryk:
Obrazek

Moli25

[poprzednia][następna]