Tytek Kot Nad Koty. 5 tymczasów szuka domu !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 14, 2016 8:42 Re: Tytek Kot Nad Koty.CHUDZINKA 6 TYŚ LEUKOCYTÓW ROSNĄ co

Witam Kochani .
Kolejny dzień obserwacji ,kupy są ,apetyt jest ,humor dopisuje ,gumki brak :twisted:
Doszłam już do perfekcji (perwersji gównianej ) w rozkładaniu urobku na czynniki pierwsze :smokin:
Chudzinka prawie że klon Kropeczki odpukać ok.

Jutro odwozimy białą koteczkę ,aż żal ją tam zwracać ,ale tak trzeba i już.

Może Aga się zgodzi zabrać na dt .Twoją Elu ,ale to na razie patykiem na wodzie pisane.

Dziś ostatni dzień jadę do Blusi.

Kiedyś spotkałam tam aktorkę Kasię Zielińską z dzieckiem ,wczoraj dojeżdżając do Boboli zobaczyłam siedzącego do mnie tyłem Pana z takimi kośćmi policzkowymi że od razu pomyślałam o Jerzym Połomskim .
Strzał w dziesiątkę . :D
Chętnie bym Go uściskała ,ale to nie kot więc brakło mi odwagi. :lol:
Za to całą drogę nuciłam słowa piosenki ....Daj mi to miejsce na dłoni ,które jest puste o świcie :wink:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie sie 14, 2016 16:11 Re: Tytek Kot Nad Koty.CHUDZINKA 6 TYŚ LEUKOCYTÓW ROSNĄ co

Dorciu Kasia mi pisała ze wczoraj nie było koteczki :( martwię się przedwczoraj ponoć przyszła ale Sowa kot ja pogonil na szczęście zdążyła trochę zjeść a wczoraj Kasia jej szukała i nic dzisiaj wyjdzie z drugą sąsiadka prosiłam żeby jej szukały może moja koleżanka z pracy by wzięła ale miała dzwonić i nie dzwoniła wiec pewnie nie weźmie :( ważne żeby dzisiaj przyszła na karmienie ja juz jutro będę więc będę jej szukać juz zakupiłam mięsko piersi z kurczaka na jutro może na lubelskie mięsko przyjdzie :) musze być dobrej myśli ze się znajdzie bo juz nam za dużo wszelakich kłopotów i jeszcze ta Koteczka siedzi mi w głowie.

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Nie sie 14, 2016 16:48 Re: Tytek Kot Nad Koty.CHUDZINKA 6 TYŚ LEUKOCYTÓW ROSNĄ co

Oby przyszła !

Jakiś fiut oddaje niesterylizowaną persicę :evil: oczywiście nie omieszkał napisać tego w ogłoszeniu. :?

Chudzinka ,niezależnie od diety ma zawirowania brzuszne ,je już dużo mniej ,kupy fiksują.
Jak dorwę świeżą to zaniosę na kokcydia.
Filipek dziś też obsrywka ,oszaleć można :placz:

On tylko raz odrobaczony ,no i ewidentnie się przejada ,ale jak nie jadł rzygał :|
Teraz wszystko śpi.

Oprócz rozmruczanej przylepy ,srebrnej laleczki ,to nie kot ,to słodycz w czystej postaci :1luvu:
a telefon milczy :(
Obrazek

dorcia44

Post » Nie sie 14, 2016 16:51 Re: Tytek Kot Nad Koty.CHUDZINKA 6 TYŚ LEUKOCYTÓW ROSNĄ co

Ludzie się jeszcze wakacjują, ja mam dorosłego tymczasa Kubusia, siedzi u mnie od marca i nie miałam ani jednego telefonu :placz:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Nie sie 14, 2016 16:59 Re: Tytek Kot Nad Koty.CHUDZINKA 6 TYŚ LEUKOCYTÓW ROSNĄ co

Od zeszłego roku siedzi Tygrynia i nikt ,po prostu nikt nawet o nią nie zapyta. :(
Obrazek

dorcia44

Post » Nie sie 14, 2016 18:33 Re: Tytek Kot Nad Koty.CHUDZINKA 6 TYŚ LEUKOCYTÓW ROSNĄ co

Ślimaczki też miały propozycje do odrzucenia . Na wieś ale nie do domu . Stodoła albo garaż . Ale jeść dadzą :roll:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie sie 14, 2016 19:11 Re: Tytek Kot Nad Koty.CHUDZINKA 6 TYŚ LEUKOCYTÓW ROSNĄ co

ObrazekIMG_5690 by guciapek, on Flickr
ObrazekIMG_5689 by guciapek, on Flickr

U nas ok, białasy nie dostają już żadnych leków, tylko scanomune. Chłopczyk miziasty, dziewczynka mniej, ale oba mogą już iść do siebie, tylko chętnych brak ;) Są bardzo zdyscyplinowane, co wieczór meldują się na nocleg do klatki i śpią do rana. Zakumplowały się z moimi kocicami, za psami nie przepadają, syczą strasznie groźnie :) Należy im się już drugie szczepienie, ale jeszcze poczekam, żeby nie rozbudzić dopiero co wyleczonego kataru.
Obrazek Obrazek Obrazek

Gutek

Od: Sob wrz 09, 2006 0:34

Post » Pon sie 15, 2016 9:39 Re: Tytek Kot Nad Koty.CHUDZINKA 6 TYŚ LEUKOCYTÓW ROSNĄ co

Slodziaki :) u mnie zainteresowanie też słabe w sprawie dziewczynki ani jednego telefonu.
O chłopca było trochę pytań ale głównie od osób które niedoxzytaly ogłoszenia. Tylko ta jedena para spełnia warunki.
Obrazek

Kalai

Od: Wto cze 30, 2015 1:21

Post » Pon sie 15, 2016 10:21 Re: Tytek Kot Nad Koty.CHUDZINKA 6 TYŚ LEUKOCYTÓW ROSNĄ co

dziwne, ze mimo wakacji nie ma zainteresowania nawet białaskami (toż to "towar" co na pniu się rozchodzi ;) )
tak sobie myślę o tych kupach, ostatnio mieliśmy problem własnie taki z kupami rzadkimi i walczyliśmy niemal 3 tyg, w końcu zaprzyjaxniony hodowca podpowiedział nam że on na biegunki daje 2 razy dziennie enterosgel i trilac ale krople (po 2-3 krople dziennie) i faktycznie po 3 dniach ustabilizował się brzuchol, a kupy były ładniejsze już następna dobę po podaniu
3majcie się ciepło :)

białaski cudne <3
a ten pingwinek :flowerkitty: (to Filipek tak?)
"Człowiek którego kochają koty nie może być człowiekiem bezwartościowym.",

KotwKratke

Od: Nie lis 20, 2011 19:33

Post » Pon sie 15, 2016 14:59 Re: Tytek Kot Nad Koty.CHUDZINKA 6 TYŚ LEUKOCYTÓW ROSNĄ co

trzymam mocne kciuki o dobre domki dla wszystkich Kociakow :)
mam wiadomość ze Koteczka wczoraj się pojawiła dzisiaj zobaczę na własne oczy bp już dojeżdżam do Warszawy

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Pon sie 15, 2016 16:03 Re: Tytek Kot Nad Koty.CHUDZINKA 6 TYŚ LEUKOCYTÓW ROSNĄ co

Witam .
Jaka fajna fota :D muszę pokazać Agnieszce żeby ukoić Jej serce .
Dziś odwiozłyśmy mamuśkę białasów ,Aga smutna ,ale stado ma i tak wielkie więc nie będziemy szat rozdzierać :twisted:
Tomku ,ja też daje Enterogelan specjalnie ściągałam go z Niemiec ,niestety Filipek ma zwyczajną srakę :cry: albo z przejedzenia bo je niesamowitą ilość ,ale jak nie je to rzyga więc jak nie kijem go to pałką :?
albo robale ,odrobalony był tylko raz i zaraz był bardo chory .
Dostał dziś Milbemax pod osłoną antybiotyku.
Prawie nie je .
Śpi ,niech spi ,sen też jest dobrym lekarstwem .Rano się pięknie bawił.
Jutro postaram się dać kupy do badania.

Chudzinka też pięknie się z nimi bawi ,patrząc na nią nie widać tego co przeszła ,ani tego że ma 64 tyś leukocytów ,a na wynikach dopisek Zespolenie wrotno oboczne lub Fip.
Nie zgadzam się z tym i już

Obrazek

na FB jest filmik jak mala się bawi :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon sie 15, 2016 17:39 Re: Tytek Kot Nad Koty.CHUDZINKA 6 TYŚ LEUKOCYTÓW ROSNĄ co

Na OLX był super tunel szeleszczący ,długi ,niełamliwy ,chciałam kupić małym śmierdzielom ,ale jak zwykle pytam po jakim kocie ,czy zdrowy itp.
Na szczęście ,okazało się że u Pani wcześniej była pp. może i dużo wcześniej w panice nie doczytałam czy ten styczeń czy inny...ale już wiem że nigdy nie kupię nic używanego z obcego źródła.
Panika totalna .
Obrazek

dorcia44

Post » Pon sie 15, 2016 17:55 Re: Tytek Kot Nad Koty.CHUDZINKA 6 TYŚ LEUKOCYTÓW ROSNĄ co

Ja mogę podarować tunel - 53 cm, po zdrowych, ale leniwych kotach (dlatego nie jest zniszczony :))

AnnaŚ

Od: Śro lut 05, 2014 19:01

Post » Pon sie 15, 2016 17:58 Re: Tytek Kot Nad Koty.CHUDZINKA 6 TYŚ LEUKOCYTÓW ROSNĄ co

Bardzo dziękuję :D ale mam tunel :wink: ,tylko tamten był dłuuugi ,pluszowy ,szeleszczący i oczyma wyobraźni już widziałam jak gamonie w nim szaleją :oops:
Mój tunel ma wadę ,załamuje się i po chwili nici z zabawy :?
Obrazek

dorcia44

Post » Pon sie 15, 2016 18:00 Re: Tytek Kot Nad Koty.CHUDZINKA 6 TYŚ LEUKOCYTÓW ROSNĄ co

Rozumiem :)

AnnaŚ

Od: Śro lut 05, 2014 19:01

[poprzednia][następna]