Moli25 pisze:
chyba się wybiorę
Naprawdę fajny jest. Ma duże wyraźne cyfry do tego funkcję budzika, łatwo się ustawia. Na noc można trochę przyciemnić cyfry by tak nie dawały po oczach. Poza tym lest leciutki i nie taki drogi. Ma 2 lata gwarancji.
Moderator: Estraven
Moli25 pisze:
chyba się wybiorę

Ewa L. pisze:Poniedziałek !
Ponieważ wczoraj wcześnie rano wstałam to ledwo udało mi się do 22 dotrwać. Padłam jak kawka. Za to dziś od 3.38 co trochę się budzę. Później 5.23 za trochę 7,22 i znów 8,44 ........i tak co rusz budzę się i przysypiam. A kręgosłup boli mnie jak diabli.
Zuzia zjadła musika bez obiekcji a Pola wzgardziła i dopycha się chrupami. Powiedziałam ,że nie otworzę nic innego. Albo je to albo wcale.
klaudiafj pisze:Ewa L. pisze:Poniedziałek !
Ponieważ wczoraj wcześnie rano wstałam to ledwo udało mi się do 22 dotrwać. Padłam jak kawka. Za to dziś od 3.38 co trochę się budzę. Później 5.23 za trochę 7,22 i znów 8,44 ........i tak co rusz budzę się i przysypiam. A kręgosłup boli mnie jak diabli.
Zuzia zjadła musika bez obiekcji a Pola wzgardziła i dopycha się chrupami. Powiedziałam ,że nie otworzę nic innego. Albo je to albo wcale.
A to ja już dzisiaj otwarłam trzy saszetkii tez budziłam się co chwilę wyjątkowo dziś :/
Miłego dnia Dziewczyny

Moli25 pisze:
chyba się wybiorę
wiesiaczek1 pisze:co do tej koleżanki Mamy Twojej, to jak sobie poscieliła, tak sie wyspała,
a chłopa powinna była wykopać z domu a nie przyjmować
MaryLux pisze:Moli25 pisze:
chyba się wybiorę
Ja być może też.
PixieDixie pisze:'Hej
Przeczytalam historie kolezanki twojej mamy ... i dam se lape uwalic ze kazdy z nas ma kogos takiego w otoczeniu...
Ktorzy zawsze wiedza lepiej...
Czasem to samotnosc, czasem bezkrytycznosc... i przekonanie o wlasnej nieomylnosci
Tacy ludzie sa cholerni irytuacy... bo chca komus ustawiac zycie, nie majac do tego prawa
Ba zapominajac czesto o tym ze byli kiedys mlodzi i sami chcieli... przezyc zycie po swojemu...
Jedni z siebie uwielbiaja robic meczennikow, inni z kolei herosow ponad miare...
Ciezkie to wszystko...
A tak sobie mysle... ze i my na starosc, w oczach mlodego pokolenia bedziemy starymi zgryzliwymi tetrykami... majac przeciez dobre intencje...
Podejrzewam ze moze i ona je miala... tylko gdzies zapomniala jak to jest byc mlodym ...
Moli25 pisze:Jak minął dzień w pracy?
U was tez widać kiedy ludzie dostają wyplaty/emerytury/renty?
Zachowują sie jakby nigdy nic...
Ja do sklepów nie chodzę w godzinie szczytu -15:00-17:00 bo wtedy jest apogeum kolejek i 1. i 10. Każdego miesiąca, bo tez ludzie zachowują sie jak nie powiem co... Dostają małpiego rozumu przez to ze kasa im wpłynie![]()
U mnie tez były takie czasy ze liczyłam do 10. Do wypłaty, ale jak już kasa wpłynęła to nie biegłam do sklepu by cały wykupić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 58 gości