Benita [*] i Brygada ELL

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 06, 2016 13:34 Re: Benita i Lilka, co uprawia jogę ...

Lilka: Duzi wrócili w czwartek a właściwie w piątek już bo o północy. Przez dwie godziny im opowiadałam co się działo, chodziłam i gadałam... i gadałam... A Zołza to do dzisiaj z Dużą gada a ona do tej pory raczej nie była rozmowna. I całe dwie noce mruczała Dużej do ucha. Tak głośno,że my z Dużym spać nie mogliśmy. Duża na wyjeździe miała tam towarzystwo, też baba to była, norweska leśna, Duża do niej Nela mówiła a okazało się,że ona Yuka ma na imię. W drugi dzień im myszkę przyniosła... No i wyszło po latach,że Duży się boi myszek :) Powiedział,że on "tego" nie ruszy !!! Na następny Duzi dostali ptaszka. Duża się popłakała. Duży sprzątał. W kolejny dzień Yuka im przyniosła następną myszkę. Duża sprzątała. I na całe szczęście Yuka doszła do wniosku,że ich wystarczająco ugościła, prezentów więcej nie było. Ja dwa razy użarłam Ciotkę co się mną opiekowała, mocno użarłam. Będzie miała trwałą pamiątkę, niech się cieszy,że szyć nie było trzeba... Może już nie będzie chciała się nami opiekować i Duże nigdzie nie będą wyjeżdżać !!!
Obrazek

wtenczas

Od: Pon wrz 07, 2015 19:08

Post » Sob sie 06, 2016 15:02 Re: Benita i Lilka, co uprawia jogę ...

wtenczas pisze:Lilka: Duzi wrócili w czwartek a właściwie w piątek już bo o północy. Przez dwie godziny im opowiadałam co się działo, chodziłam i gadałam... i gadałam... A Zołza to do dzisiaj z Dużą gada a ona do tej pory raczej nie była rozmowna. I całe dwie noce mruczała Dużej do ucha. Tak głośno,że my z Dużym spać nie mogliśmy. Duża na wyjeździe miała tam towarzystwo, też baba to była, norweska leśna, Duża do niej Nela mówiła a okazało się,że ona Yuka ma na imię. W drugi dzień im myszkę przyniosła... No i wyszło po latach,że Duży się boi myszek :) Powiedział,że on "tego" nie ruszy !!! Na następny Duzi dostali ptaszka. Duża się popłakała. Duży sprzątał. W kolejny dzień Yuka im przyniosła następną myszkę. Duża sprzątała. I na całe szczęście Yuka doszła do wniosku,że ich wystarczająco ugościła, prezentów więcej nie było. Ja dwa razy użarłam Ciotkę co się mną opiekowała, mocno użarłam. Będzie miała trwałą pamiątkę, niech się cieszy,że szyć nie było trzeba... Może już nie będzie chciała się nami opiekować i Duże nigdzie nie będą wyjeżdżać !!!

Zawsze jestem pod wrażeniem kociego sposobu rozwiązywania problemów :ryk:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Sob sie 06, 2016 15:05 Re: Benita i Lilka, co uprawia jogę ...

Lileczko jesteś bardzo pomysłowa. A Yuka bardzo gościnna :ryk:

FElunia

Od: Wto kwi 14, 2015 15:11

Post » Sob sie 06, 2016 17:15 Re: Benita i Lilka, co uprawia jogę ...

ale mieliście świetne wakacje :)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Sob sie 06, 2016 17:25 Re: Benita i Lilka, co uprawia jogę ...

Chciałabym spotkać taką Yukę :ryk: :ryk: :ryk:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob sie 06, 2016 17:47 Re: Benita i Lilka, co uprawia jogę ...

Lilka:A to jest Yuka : Obrazek
Obrazek
Duża mówi,że ona jest malutka i drobniutka a starsza ode mnie. Jej Duże mają jeszcze kota w Polsce, co teraz z Dziadkami mieszka i ona, bo to też baba, się Nelka nazywa :). Naszej Dużej się pomieszało, która jest która :)
Obrazek

wtenczas

Post » Sob sie 06, 2016 17:48 Re: Benita i Lilka, co uprawia jogę ...

wtenczas pisze:Lilka:A to jest Yuka : Obrazek
Obrazek
Duża mówi,że ona jest malutka i drobniutka a starsza ode mnie. Jej Duże mają jeszcze kota w Polsce, co teraz z Dziadkami mieszka i ona, bo to też baba, się Nelka nazywa :). Naszej Dużej się pomieszało, która jest która :)

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob sie 13, 2016 7:53 Re: Benita i Lilka, co uprawia jogę ...

Lilka : Zołza ma dziś urodziny, 14-te. Duża skacze koło niej od 6 rano, jak tylko wstała,żeby mnie podać tabletki. Nudne to już jest, ja się zmęczyłam i Zołza też bo poszła spać z tego wszystkiego... No nic, nie lubię jej ale niech jeszcze z nami pobędzie trochę.
Obrazek
Obrazek

wtenczas

Post » Sob sie 13, 2016 9:22 Re: Benita i Lilka, co uprawia jogę ...

wtenczas pisze:Lilka : Zołza ma dziś urodziny, 14-te.

Zdrówka, Zołzo Kochana

:balony: :birthday:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob sie 13, 2016 9:42 Re: Benita i Lilka, co uprawia jogę ...

MalgWroclaw pisze:
wtenczas pisze:Lilka : Zołza ma dziś urodziny, 14-te.

Zdrówka, Zołzo Kochana

:balony: :birthday:

Dziękuję Ciociu <3
Obrazek

wtenczas

Post » Sob sie 13, 2016 11:11 Re: Benita i Lilka, co "świętuje" 14 urodziny Zołzy

Zdrówka! :1luvu: :piwa:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Sob sie 13, 2016 11:46 Re: Benita i Lilka, co "świętuje" 14 urodziny Zołzy

100 lat :balony: :balony: :birthday: :balony: :balony:

Baltimoore

Od: Sob sty 03, 2015 18:44

[poprzednia][następna]