Ajaaa będzie mi bardzo miło

Na noski zwróciłam uwagę

Oprócz koloru różnią się też materiałem wykonania

Marysia ma nos zamszowy zawsze suchy A Kitusia I Tosia mają nosy cieliste

Martus ja pożycza dzieci od 20 lat

Najpierw kuzynka, potem mój brat, potem siostrzenica, teraz druga. Najczęściej mam po kilka dzieci. Śpią u mnie i spędzamy czas razem, czasem jeździmy na wycieczki

i dlatego też do tej pory nie chciałam mieć swoich dzieci, bo wiem ile to roboty - od rana do nocy i nawet w nocy czuwanie.
Wczoraj byliśmy w tym zoo i przez 7h non stop chodziliśmy, że nogi nam.wchodziły do d. A ja jeszcze ciągnęłam wózek drewniany, w którym siedziały dziewczyny, ale czasem mi pomagały. Mam porównanie jak to zoo rozwija się na przestrzeni lat, bo mamy bardzo blisko. I od dziecka tam chodzę. I chociaż naprawdę powoli wybiegi robią się wspaniale - lwy mają hamak, huśtawki, malpki (nie wszystkie) miały taki wybieg ze widziałabym tam swoje koty - różne gałęzie od ściany do ściany takie grube poplątane cudne! I zabawki i huśtawki i hamaki. Chciałabym taki plac zabaw dla kotów.
Ale oprócz tego co zakręt - to buda. Nagle bud z jedzeniem, zabawkami, lodami w kółkach, watami więcej jak zwierząt. I jak tak chodziłam to doszłam do wniosku, że prawdziwe zoo jest przed klatkami i wybiegami. Miałam wyrzuty ze kantuje zoo na bilecie dla Kornelii, bo miała darmowy prawie bo skończyła juz 3 lata a w zoo taki kram, że kasy zostawiłam tam wielokrotnie więcej. Wcześniej tego nie było. Nie wzięłam aparatu - zdj robiłam tel kom., i pomyślałam że jak dziewczynki pojadą to wydrukuje te zdjęcia, kupię ładny album i zrobię im "Pamiątkę z wakacji" - i powklejam tam wszustkie zdjęcia. No bo tak robię im te zdjęcia, one biedne pozują i zawsze tak jest ze potem nie ma z tego żadnej pamiątki, że zdjęcia gdzieś tkwią w telefonie. A jeszcze dojdą nowe fotki z bieżących dni i z Krakowa i Wawelu.
Tak byłam zmęczona po tym zoo - i dziewczynki tez - ze padlsumy wcześnie spać. A rano biedna młodsza Kornelia nie umiała m ie obudzić a chciała śniadanie - płatki z mlekiem - i żeby puścić jej bajkę. Normalnie nie słyszałam nic. W końcu m. jej puścił bajkę ale od niego nie chciała płatków z mlekiem

Dziewczynki grają teraz w grę - Chowaj się do szafy potworze

AA wkleję zaraz jakieś zdj na chwilkę

Nie zdążę więcej zdj dodać. Tosia biedna jest przerażona

trzęsie się jak osika i nie wychodzi z łóżka. Jak dziewczyny zasypia to Tosia wychodzi i czuje się swobodnie.