Moderator: Estraven
Aia pisze:Ciri z piłeczką to kawał kota! A co tam - kawał misiaka![]()
Polalola pisze:Witam serdecznie,znalazlam to forum przypadkiem, macie wspanialy koteczki, cudowne poprostu, gratuluje:)
Ja mieszkam pod Dublinem. Miałam juz kotke niestety odeszla od nas rok temu:( a teraz jestesmy wlasnie na etapie szukania kotka do adopcji, zalezy nam zeby byl to kotek juz dorosły, moze macie jakies wskazowki od czego zaczac i jak to wyglada tutaj z adopcja kotka w schronisku.

KatS pisze:Aia pisze:Ciri z piłeczką to kawał kota! A co tam - kawał misiaka![]()
Oj tak, ona jest takim miskiem i ciągle mnie kusi, żeby ją przytulić, bo to futerko ma takie i te grube łapiny i w ogóle... no, ale dama sobie tego nie życzy (na ogół), więc staram się opanować
A do tej misiowatosci ma ten swój zły wzrok![]()
A kiedys było tak:
cudowna była jest i bedzie- nawet taka charakterna Polalola pisze:KatS - bardzo dziekuje za szybka odpowiedz, wlasnie w sobote wybieramy sie do dublinskiego schroniska, mam nadzieje ze nie rozkleje sie i nie bede tam plaka jak zobacze pieski i kotki tam mieszkajace. Dzieki za podpowiedz, troche szkoda ze sa sztywne godziny i daty "oddawania" kotkow do domu bo faktycznie to mocno komplikuje sytuacje ale miejmy nadzieje ze damy rade.
Emee pisze:A fotka Stelli ze schroniska łamie serce...

Moli25 pisze::love:![]()
cudowna była jest i bedzie- nawet taka charakterna

MaryLux pisze:Ciociu, masz rację, że nie nadajesz się na właścicielkę kota. Ale to dobrze, bo Ty masz być własnością kota. A do tego nadajesz się świetnie
Kotimont pisze:To są przywileje bycia własnością

KatS pisze:Oraz niewolnicą, służbą, główną kuwetową itp. itd., to fakt
Kotimont pisze:To są przywileje bycia własnością
Moli25 pisze:A Stelle schroniskową pamietam doskonale, pamietam wszystko co opisywalas, kazdy etap. Cieszę sie ze jestescie juz przyjaciółkami
MaryLux pisze:KatS pisze:Oraz niewolnicą, służbą, główną kuwetową itp. itd., to fakt
Dobrze piszesz, dam Ci baranka
Za baranki sprzedam własną skórę i dam się pokroić 
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa i 24 gości