Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.16-Duszek i Elfi w DT

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 31, 2016 9:45 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16-2 kociaki do adopc

Sliczne czyscioszki :1luvu:
Witajcie niedzielnie :piwa:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pon sie 01, 2016 10:24 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16-2 kociaki do adopc

klaudiafj pisze:Te maluszki są jak z bajki :1luvu: Przekochane :)

mir.ka pisze:
FElunia pisze:
Moli25 pisze:Elfi tak cicho pisząc skradła swoja uroda moje serce, na szczęście jestem przytomna i nie przyjadę do Was po nia :lol:

Ja w myślach często "kradnę koty" i oczywiście Elfi i Duszek również zostali przeze mnie uprowadzeni, bo wirtualnie jestem okropną zbieraczką - wszystkie bym przygarnęła i kochała! Ale też faktem jest, że nie ma ciśnienia, bo u Mirusi oba kotki mają się jak pączki w maśle. Udostępniam oba na FB, ale zero odzewu.

do mnie też nikt o nie nie dzwoni :(
już w ubiegłym tygodniu wydawało mi się, ze znajdą domki, choć osobno, ale po przesłaniu fotek ludzie nie odezwali sie wiecej, nawet nie wiedzą co stracili :(

Ja to podziwiam każdego kto jest w stanie tak szukać domów. Ja bym nie była w stanie, nie mam na tyle stalowych i silnych nerwów. Użerać się z ludźmi, którzy często wcale wielkiego serca nie mają do zwierząt to naprawdę nie lada wyczyn. Jeździć do nich i ryzykować zostawienie kota z nieodpowiednim domu... nie, ja bym nie potrafiła tak. Także podziwiam :ok: :ok: :ok:

w nieodpowiednim to bym nie zostawiła, dlatego wolę z nimi jechać, zeby zobaczyć czy to odpowiedni dom, bo nie każdy zasługuje na kota
przecież nie mogę zostawiać kotów, którymi się opiekuję, bo musi byc miejsce dla następnych, przecież dzieci jak dorastaja też idą "na swoje"
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon sie 01, 2016 10:25 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16-2 kociaki do adopc

MaryLux pisze:Ja też w myślach/marzeniach kradnę wszystkie koty

tak też mozna :)
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pon sie 01, 2016 10:27 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16-2 kociaki do adopc

Moli25 pisze:
mir.ka pisze:
Moli25 pisze:Elfi tak cicho pisząc skradła swoja uroda moje serce, na szczęście jestem przytomna i nie przyjadę do Was po nia :lol:

z Elfi jest gaduła, mogłyby sobie z Moli "rozmawiać".......więc jeśli nie mozesz przyjechać to adres znam :mrgreen: (oczywiście żartuję)

:twisted:
Wpadaj na kawe kiedy chcesz :mrgreen:

Dom otwarty dla rodziny :lol:

ale tylko my i pies? :mrgreen:
Obrazek

mir.ka

Post » Pon sie 01, 2016 10:28 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16-2 kociaki do adopc

barbarados pisze:Jak ładnie się czepia firanki :1luvu:
:1luvu: Elenka ma taka plamkę na bródce jak Lara . :1luvu:
Ślimaczyce ( wydaje mi się , że to trzy baby ) Też jak modelki . Łapinki długie .

nie zaglądałaś im jeszcze pod ogonki? :wink:
czy moze jest tak jak z Elfi, nie wiadomo czy kot czy kotka, bo za małe?
Obrazek

mir.ka

Post » Pon sie 01, 2016 10:30 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16-2 kociaki do adopc

Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:Obrazek

Obrazek

Cześć ! :)
Ale się czyścioszki dobrały :mrgreen:

ja chce się mieć śnieżno białe futerko to trzeba go szorować :)
Obrazek

mir.ka

Post » Pon sie 01, 2016 10:31 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16-2 kociaki do adopc

Gosiagosia pisze:Sliczne czyscioszki :1luvu:
Witajcie niedzielnie :piwa:

:1luvu: :piwa: :201461 :201461 :201461
Obrazek

mir.ka

Post » Pon sie 01, 2016 10:35 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16-2 kociaki do adopc

Hejka ! :)
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon sie 01, 2016 10:37 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16-2 kociaki do adopc

Witajcie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
U nas ciągle ulewy i burze, nawet nie mogę włączyć komputera w tv też brak sygnału :(
O małe nikt nie dzwoni :(
Ale miałyśmy fajną wizytę, odwiedziłam nas Ciocia Myszolandia z rodzinką :D Niestety tym raze też nie udało jej się zobaczyć Elenki, nawet koniuszka jej ogonka, bo zanim weszli do domu to niewidzialnego kota już nie było :( Wyszła dopiero na jakis czas jak juz pojechali :(
Rudzia też początkowo uciekła na dól, ale jak ją za jakis czas przyniosłam na górę to dała się jej wytarmosić jak miała obiecane :mrgreen:
Tofikowi goscie nie przeszkadzali, małym też.
Obrazek

mir.ka

Post » Pon sie 01, 2016 10:38 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16-2 kociaki do adopc

Ewa L. pisze:Hejka ! :)

:1luvu: :201461 :201461
Obrazek

mir.ka

Post » Pon sie 01, 2016 20:19 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16-2 kociaki do adopc

mir.ka pisze:Witajcie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
U nas ciągle ulewy i burze, nawet nie mogę włączyć komputera w tv też brak sygnału :(
O małe nikt nie dzwoni :(
Ale miałyśmy fajną wizytę, odwiedziłam nas Ciocia Myszolandia z rodzinką :D Niestety tym raze też nie udało jej się zobaczyć Elenki, nawet koniuszka jej ogonka, bo zanim weszli do domu to niewidzialnego kota już nie było :( Wyszła dopiero na jakis czas jak juz pojechali :(
Rudzia też początkowo uciekła na dól, ale jak ją za jakis czas przyniosłam na górę to dała się jej wytarmosić jak miała obiecane :mrgreen:
Tofikowi goscie nie przeszkadzali, małym też.

no patrz Miruś, jak to z kotami jest, każdy ma inny charakter
u mnie najśmielsza jest Rysia, daje się głaskać nawet jak ktoś obcy przychodzi a tych co już zna to pakuje się do torebek :D
reszta musi ochłonąć jak ktoś nowy przyjdzie, zazwyczaj lądują pod łóżkiem w małym pokoju w pierwszym momencie i powoli się pokazują :D
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Pon sie 01, 2016 21:12 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16-2 kociaki do adopc

Moje dziewczyny tez sie chowaja Migotka do szafy a Pusia do drapaka, Hugusiowi goscie nie przeszkadzaja. A jak jeszcze stol zastawiony to jedt bardzo goscinny. :ryk:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Wto sie 02, 2016 18:58 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16-2 kociaki do adopc

:kotek:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

[poprzednia][następna]