Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Rudość w DS

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 28, 2016 2:07 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Rudość w DS

klaudiafj pisze:To nie wina służby zdrowia a NFZ - nie ma wizyt u lekarzy, bo musi yc kasa na nowe marmury :/
Miałam przyjemność pracować w poradni przez 5 lat, widziałam to od środka i to ja siedziałam i tłumaczyłam pacjentom dlaczego nie ma terminu albo dlaczego jest za 8 miesiecy. To caly chory system :/

Dlatego ja jestem za rozwiązaniem NFZ! I tego sie bede trzymać :? Niech wszystko sprywatyzują i czesc
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw lip 28, 2016 2:11 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Rudość w DS

Tak sie panoszy ta nutria szaro-biało-czarna ze zaraz zajmie moja połówkę lozka :twisted:
Obrazek
Obrazek

Moli25

Post » Czw lip 28, 2016 2:14 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Rudość w DS

:201442
Ide próbować, a jak nie to na stojąco bede dzis spac :lol:
Obrazek

Moli25

Post » Czw lip 28, 2016 2:19 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Rudość w DS

Ale słodziutki :) ♡♡♡ ze mną śpi Tośka :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw lip 28, 2016 2:25 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Rudość w DS

A miejsce dla ciebie się znajdzie czy faceci zawładnęli łózkiem całkowicie ?
Wtedy na prawdę tylko sciana ci zostanie.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw lip 28, 2016 10:42 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Rudość w DS

Moli25 pisze:Tak sie panoszy ta nutria szaro-biało-czarna ze zaraz zajmie moja połówkę lozka :twisted:
Obrazek

Jak widac dobrze jej sie powodzi i dobrze sie czuje, jest slodka. Tobie zostanie fotel lub nizsze partie :ryk: :ryk:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Czw lip 28, 2016 11:07 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Rudość w DS

Gosiagosia pisze:
Moli25 pisze:Tak sie panoszy ta nutria szaro-biało-czarna ze zaraz zajmie moja połówkę lozka :twisted:
Obrazek

Jak widac dobrze jej sie powodzi i dobrze sie czuje, jest slodka. Tobie zostanie fotel lub nizsze partie :ryk: :ryk:

Gosiu to kocurro Fuksik :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw lip 28, 2016 11:44 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Rudość w DS

Koniec wątku :D
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw lip 28, 2016 12:58 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Rudość w DS

Moli25 pisze:
klaudiafj pisze:To nie wina służby zdrowia a NFZ - nie ma wizyt u lekarzy, bo musi yc kasa na nowe marmury :/
Miałam przyjemność pracować w poradni przez 5 lat, widziałam to od środka i to ja siedziałam i tłumaczyłam pacjentom dlaczego nie ma terminu albo dlaczego jest za 8 miesiecy. To caly chory system :/

Dlatego ja jestem za rozwiązaniem NFZ! I tego sie bede trzymać :? Niech wszystko sprywatyzują i czesc

no niestety ma być odwrotnie
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw lip 28, 2016 13:00 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Rudość w DS

Ewa L. pisze:
Gosiagosia pisze:
Obrazek

Moli jest czarno-biała, nie szaro-biała jak kochany Fuksio :201461
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Czw lip 28, 2016 13:03 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Rudość w DS

Moli25 pisze:Dziekuje Klaudia, tu leki nie pomogą.
Potrzebuje operacji, operacji ktora uwolni nerw...

Tak w małym skrócie
Zespół cieśni nadgarstka (ZCN) to choroba nerwów obwodowych i powstaje w wyniku długotrwałego ucisku nerwu pośrodkowego, który biegnie w kanale nadgarstka. Ucisk ten prowadzi do zaburzenia odżywania włókien nerwu pośrodkowego.
Bezpośrednią przyczyną zespołu cieśni nadgarstka są wielokrotne drobne urazy lub wykonywanie ruchów niezgodnych z fizjologią nadgarstka, które wywołują obrzmienie ścięgien, a te nabrzmiałe uciskają nerw pośrodkowy.

Typowe objawy zespołu cieśni nadgarstka to:
- dotkliwy ból nadgarstka (kłucie) i obrzęk
- drętwienie ręki i nadgarstka często po przebudzeniu (uśpienie ręki)
- mrowienie w nadgarstku i w okolicy kciuka, palca wskazującego, środkowego i połowy palca serdecznego
- osłabienie chwytu
- brak precyzji ruchów

Mam wszystkie objawy...

* http://domoweleczenie.blogspot.com/2011 ... a.html?m=1

a skąd Martuś u Ciebie taka dolegliwość? przecież to zwykle występuje w znacznie późniejszych wieku, jak się wykonuje długo monotonną i obciążającą pracę
Obrazek

mir.ka

Post » Czw lip 28, 2016 15:28 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Rudość w DS

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:
Gosiagosia pisze:
Obrazek

Moli jest czarno-biała, nie szaro-biała jak kochany Fuksio :201461

Kurza d....na oczy mi już padło :strach: że nie poznałam Fuksa 8O ja nawet myślałam że Marta przygarnęła trzeciego kota bo Molinkę to zawsze poznam po tym ślicznym pysiu.Dziewczyny upał mi jednak szkodzi, idę dalej poczytać co u Was bo niedługo wszystkie wątki pomylę ( a może ten Niemiec mnie dopadł) :ryk: :ryk:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pt lip 29, 2016 6:24 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Rudość w DS

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek
Obrazek

Batumi [*] 1.06.2009
Padzioch [*] 20.09.2014
Tereska [*] 10.09.2018
Iga [*] 9.10.2019

Kotimont

Od: Sob cze 13, 2015 22:34

Post » Pt lip 29, 2016 6:43 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Rudość w DS

Przezylam najgorszy czas w moim zyciu. Urlopy wszystkich pracownikow, teraz czas na mnie!
Do urlopu zostało 14 dni, 336 godzin :mrgreen:
Wytrzymam, szczegolnie ze chce brać jeszcze pojedyncze dni w kolejnym tygodniu. W czwartek mam wizytę u ortopedy ktory wyznaczy mi termin operacji tej reki.
Wczoraj uzyskałam skierowanie na badanie EMG, i wiecie ze nawet prywatnie nie ma terminów? Sa w połowie wrzesnia!
Tylko otworzyć gabinet, zakupic sprzet i kolejki beda zawsze...
Niby juz z reka dobrze, dzis obudziłam sie tylko raz w nocy, ale to wraca, ale jak wraca to z takim impetem ze sie chce wziac tasak i ta ręce odciąć :roll: . Musze zrobic porządek z ta ciesnia.
Mireczko, wiesz ja mimo jakiegos tam stanowiska wykonuje fizyczna ciężka prace. Codziennie wyżywić 230 osob to jest naprawde nielada wyczyn. Wyobraz sobie ile to jest kg ziemniaków, talerzy, litrów wody, litrów kompotu, ton ciasta, makaronów i mięsa... Nie wspomnę o lepieniu pierogów, składaniu krokietow, gołąbków, 20 kg surowki dziennie... Wszystko robimy sami. Nic gotowego.

W sobote za tydzien idziemy na wesele, do kolezanki mojej ze studiów (troche mi sie nie chce :wink: ) mysle ze bedzie fajnie, dawno nie byłam na weselu :) 2 lata temu :)

U dzieci wszystko dobrze, maja sie wręcz wyśmienicie. Nie odczuwają duchoty na dworze, bo mieszkanie dosc chłodne. Maja mnóstwo energii ktora jeszcze pozyskują ze mnie jak wracam z pracy i zostają mi rzucane myszki i inne zabawki pod nogi, no bo jak śmiałam zostawic ich samych na tyle godzin?
Obrazek

Moli25

[poprzednia][następna]