A kiedy już się wyleczysz nadrobisz. Procent będzie rósł
Zwierzę się, bo lubisz Fight Club i możesz być zainteresowana. A więc przeczytałam książkę. I się okazało, że w końcu film okazuje się o niebo lepszy od pierwowzoru
Niech dzionek mija Ci miło!
Moderator: Estraven

Aia pisze:Trzy łyżeczki uważam, że jest to ilość w sam raz, jak na dziś
A kiedy już się wyleczysz nadrobisz. Procent będzie rósł
Aia pisze:Niech dzionek mija Ci miło!
MaryLux pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Emee pisze:PixieDixie pisze:Koty z zaburzeniami neurologicznymi z boku moze wygladaja smiesznie... ale jak Coco takie cos miala to byla istna tragedia. Wygladala jak Muppet.
A czemu Coco tak miała? Z tego da się wyleczyć kota?
Wiesz, pani Agnieszka "śmieje się" z niej, ale na zasadzie takiej, że przyzwyczaiła się do tego widoku. To jest tragedia tak ogólnie, jest...
PixieDixie pisze:Zrobilas mi smaka na to sushi. Robie w piatek!:D

Emee pisze:A celiakia siedzi mi w głowie. I zaczynam się nakręcać niepotrzebnie. Do czasu potwierdzenia bądź wykluczenia, zwariuję chyba. To dość mocno może zmienić moje życie. A jeszcze miesiąc do wizyty i trzy tygodnie do wyników.

Kiedys to nawet i kwiatka kupił bez okazji, teraz musze sie prosić Moli25 pisze:Wszystkiego co najlepsze na urodziny i na przyszlosc
PixieDixie pisze:nie kazdy musi miec dzien z ochta na przymowanie gosci. Tez tak czasem mam. Nie ma mnie, nie istnieje dla nikogo
PixieDixie pisze:OOOO M. cudowny (Swoja droga tez M. niezle!!:D sporo z nam tu ma swojego M. ) Az Zazdraszczam takiego romatyka ;D
KatS pisze:Fajnie, że M się tak spisał i zadbał o wyjątkowe urodziny
Moli25 pisze:Moj m przestał byc romantykiem... Ot tak chyba mu przeszło. Chociaz jesli chodzi o okazywanie uczuć, chodzenie za rękę przytulonym itd to tego mam aż nadmiar... Skończyły sie kolacje Kiedys to nawet i kwiatka kupił bez okazji, teraz musze sie prosić kiedys on poprosi o obiad a ja powiem "obiad za kwiatka" ja nauczę go manier.
KatS pisze:Ale to nie tak. Jesli masz celiakię to masz ją już teraz, i to pewnie od dawna, i Twoje życie to już zmieniło... teraz za to, jesli Cię prawidłowo zdiagnozują, dostaniesz szansę żeby sobie z chorobą poradzić, opanować ją, nauczyć się z nią tak żyć, żeby było jak najlepiej. Nawet jak na początku będzie to pewnie wyzwaniem, wszystkiego się nauczysz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], MB&Ofelia, Paula05 i 14 gości