Pozytywnie zakręceni .

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt lip 22, 2016 11:42 Re: Pozytywnie zakręceni . Nitka (*)

klaudiafj pisze: Stoją dwie kuwety obok siebie, a wszystkie dziewczyny uparły się na jedną kuwetę. I w tej jednej nie raz jest 6 sików i jedna kupa a w drugiej jest pusto Ostatnio przestawiłam te kuwety miejscami i co się okazuje - dalej robią do tej jednej.

Ależ te koty dziwne - za każdym razem przy takiej historii zastanawiam się, co im w główkach siedzi :lol:
klaudiafj pisze:Ostatnio nawet pomyślałam czy by być złośliwym i zabrać jedną kuwetę skoro i tak wszystkie preferują tą jedną konkretną no ale obawiam się wówczas paniki w rodzinie

Hyhy :mrgreen:
Swoją drogą ciekawe, co by się stało ;)

Emee

Od: Wto mar 15, 2016 16:17

Post » Pt lip 22, 2016 22:15 Re: Pozytywnie zakręceni . Nitka (*)

Masz racje Ewuś . Uznajmy to za wyraz uznania :twisted:
Klaudia , no czesto , bo jak po nocy jedna kuweta zasikana do oporu , to już nie ma co wybierać . Choć jest wybierane na bieżąco . A jak już umyję jedną , to i tamte myje . Latem koty u mnie więcej sikają , chyba więcej piją . I też się uparły na jedną . :roll: Dopiero jak tą wykończa , leją do drugiej . A co tam . Mogę myć , byle im pasowało . Zimą tak raz w tygodniu myje , zwirek tylko czyszczę i dosypuję .
A teraz doszedł jeszcze jeden sikacz . No i Lara . Jej się zdarza wypiąc poza kuwetkę . :roll:
Nie wiem , co by było , jakbyś zabrała drugą kuwetkę . Może zacznij o tym mówić , to z niej skorzystają . U mnie tak jest z posłankami . Jak zaczynam mówić , że posłanko nieuzywane i trzeba by może do schroniska , to nagla wszystkie zaczynają w nim spac . :twisted:

Te koty cos mają nie za tego .
Luna siedziała i z obrzydzeniem patrzyła na Tosię jedzącą surowe serduszka . I wzroku nie mogła oderwać .
Rudy ukradł kawałek serduszka i zaczął pożerać , warcząc na otoczenie . Najbardziej warczał na czajnik . Bo takie czajniki , to jak wiadomo , zabierają i zjadaja kotom jedzenie . Podobno rude koty mają inaczej zmapowane mózgi ale ... :roll:
Majka siedziałą nad miszeczką i czekała aż jej widelcem pogniotę pasztecik . Pańcio nie pogniótł a koteczka nie ma zębów na paszteciki , tylko ma mięso i gryźć tego nie będzie .
Lonia bawiła się torem . Na przeciwko usiadła Tosia i patrzyła . I tak to Lonie drażniło , że raz łapką piłeczkę raz Tosię z liścia .
Filip zaraz po skorzystaniu z kuwety leci do Kajtka , wywala się na grzbiet i każe się myć . Nie napisze , gdzie . :?

U mamuni skończyło się beztroskie zostawianie jedzenia na stole . Teraz rządzą tam Ślimaczki :twisted:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pt lip 22, 2016 22:29 Re: Pozytywnie zakręceni . Nitka (*)

:catmilk: :201446 :201471
Nie dadzą mamie się nudzić :ryk:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pt lip 22, 2016 22:31 Re: Pozytywnie zakręceni . Nitka (*)

Nie dadzą . Przynajmniej ma zajęcie i nie mysli . :wink:

barbarados

Post » Pt lip 22, 2016 22:38 Re: Pozytywnie zakręceni . Nitka (*)

Aa faktycznie :D u Ciebie więcej sikaczy i pewnie nie jeden jak siknie to pół litra robi jak Maciuś mój :) u mnie dziewczyny skromnie toteż zawsze mam żwirek czysty. Wystarczy tylko wybrać kulki zbrylone. A jak przypadkowo zużyje się cały żwirek to wtedy też myje kuwetę :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt lip 22, 2016 22:42 Re: Pozytywnie zakręceni . Nitka (*)

No panowie to potrafia ! 8O Tak od serca . Bo panie , faktycznie , jakoś delikatniej :?

barbarados

Post » Pt lip 22, 2016 22:43 Re: Pozytywnie zakręceni . Nitka (*)

Haha tak :) mój Maciuś to tez by dwa razy zrobił i juz trzeci raz by się nie zmieścił bo by była kałuża w kuwecie :)

klaudiafj

Post » Pt lip 22, 2016 22:45 Re: Pozytywnie zakręceni . Nitka (*)

Kiedyś to wstała zobaczyć , które tak leje . A Filek przespał całe popołudnie i jak juz chyba nie mógl wytrzymac dopiero poszedł . Normalnie , jakbyś kran odkręciła . 8O

barbarados

Post » Pt lip 22, 2016 22:49 Re: Pozytywnie zakręceni . Nitka (*)

barbarados pisze:Kiedyś to wstała zobaczyć , które tak leje . A Filek przespał całe popołudnie i jak juz chyba nie mógl wytrzymac dopiero poszedł . Normalnie , jakbyś kran odkręciła . 8O

Macie rację panienki to taką małą grudkę zrobią a Hugo to bryła i to w samym rogu kuwety i muszę dobrze drapać łopatką żeby to wyjąć. Dlaczego nie nasika po środku kuwety jak dziewczyny tylko po rogach kałużę robi :twisted:

Gosiagosia

Post » Pt lip 22, 2016 22:50 Re: Pozytywnie zakręceni . Nitka (*)

Bo panowie to tak pod scianką :twisted:

barbarados

Post » Pt lip 22, 2016 22:52 Re: Pozytywnie zakręceni . Nitka (*)

barbarados pisze:Kiedyś to wstała zobaczyć , które tak leje . A Filek przespał całe popołudnie i jak juz chyba nie mógl wytrzymac dopiero poszedł . Normalnie , jakbyś kran odkręciła . 8O

Wiem, bo Maciuś tak samo, identiko :ryk: chodził sikać dwa razy na dzień i pół kuwety zalane :D
A Kitusia często ale po troszku przez cały dzień :)

klaudiafj

Post » Pt lip 22, 2016 22:54 Re: Pozytywnie zakręceni . Nitka (*)

No . I trzeba myć , bo nawet nie ma za bardzo jak tego żwirku wymienić :twisted: :ryk:

barbarados

Post » Pt lip 22, 2016 22:55 Re: Pozytywnie zakręceni . Nitka (*)

:piwa:
barbarados pisze:Bo panowie to tak pod scianką :twisted:

i po rogach 8O

Gosiagosia

Post » Pt lip 22, 2016 23:00 Re: Pozytywnie zakręceni . Nitka (*)

Tak i Tośka tez tak potrafi - poziomo na wysoką ścianę kuwety robi jakby miała siurka :ryk:

klaudiafj

Post » Pt lip 22, 2016 23:29 Re: Pozytywnie zakręceni . Nitka (*)

Po rogach tez :ok: :ryk:
Nie skomentuje :twisted: :ryk:

barbarados

[poprzednia][następna]