Pozytywnie zakręceni .

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro lip 20, 2016 16:09 Re: Pozytywnie zakręceni . Nitka (*)

Biedny Lacio ma przechlapane, trzy na jednego :mrgreen: Dobrze ze mama czuwa, mojemu Hugciowi by sie takie trzy slimaczki przydaly. :ryk:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Śro lip 20, 2016 22:00 Re: Pozytywnie zakręceni . Nitka (*)

Łacio przeszedł do mycia ślimaczków i pilnowania czy żyją . Jak za długo śpia , to idzie je oglądać . :roll: Może zaraz trzeba było trze harde , wsiowe kociaki a nie takie delikatne popierdółki ? :?
Dziekuję Emee :1luvu: Tak , dalej się duszą . Mały duszony drze się jak opętany a za chwilę leci i sie o to duzenie dopomina :roll: Masochista jakiś :?
Cześć Marta :1luvu:
A Biszkopcik naprawdę robi sie taki beżowy a nie rudy . Zjasniał . I mógłby w końcu się nauczyć skakać , bo przez te jeko wspinaczki mam nogi jakbym wpadła w drut kolczasty :roll:

I nauczył się jesc surowe od Tosi . Po trochu mu daję , nie szkodzi mu to niech je . Dziś chłopa owarczał i osyczał , bo mu chciał zabrac ukradzione serduszko , które to koteczek tapciał po podłodze :twisted:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Śro lip 20, 2016 22:25 Re: Pozytywnie zakręceni . Nitka (*)

Pewnie chłop sam chciał zjesć, to Biszkopcik obronił co swoje ;)

KatS

Od: Pt wrz 25, 2015 14:59

Post » Śro lip 20, 2016 22:44 Re: Pozytywnie zakręceni . Nitka (*)

Jak nic ! :twisted: I pewnie patrzył głodnym wzrokiem :twisted:
Sprzatnęłam kuwety . Juz zasikały :roll:

barbarados

Post » Czw lip 21, 2016 8:44 Re: Pozytywnie zakręceni . Nitka (*)

barbarados pisze:Sprzatnęłam kuwety . Juz zasikały

Bo jak śmierdzi obco, to trzeba swój zapach wnieść ;)

barbarados pisze:Tak , dalej się duszą . Mały duszony drze się jak opętany a za chwilę leci i sie o to duzenie dopomina Masochista jakiś

:ryk:

Emee

Od: Wto mar 15, 2016 16:17

Post » Czw lip 21, 2016 14:03 Re: Pozytywnie zakręceni . Nitka (*)

A zrób nowe zdjęcie Biszkopcika :D

Do czystej kuwety najlepiej się robi :D Tośka zawsze wyciśnie choćby tylko trzy kropki, ale jak jest nowa górka usypana żwirku świeżego to nie można tak przejść obojętnie :ryk:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw lip 21, 2016 14:12 Re: Pozytywnie zakręceni . Nitka (*)

A to standardowo kuweta czysta musi byc oblana! Ale mam wrazenie ze tak robia glownie BABY.
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Czw lip 21, 2016 14:42 Re: Pozytywnie zakręceni . Nitka (*)

PixieDixie pisze:A to standardowo kuweta czysta musi byc oblana! Ale mam wrazenie ze tak robia glownie BABY.

Oj, dziady też :twisted: :lol:

Emee

Post » Czw lip 21, 2016 15:06 Re: Pozytywnie zakręceni . Nitka (*)

Wlasnie! Kuwetę umyć :lol: wczoraj miałam to zrobic i zapomniałam :lol:

Czesc Basik :1luvu:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw lip 21, 2016 21:08 Re: Pozytywnie zakręceni . Nitka (*)

Kociki śliczne.
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Czw lip 21, 2016 21:54 Re: Pozytywnie zakręceni . Nitka (*)

Hej :1luvu:
Kociaki dziękują za uznanie . :1luvu:
Foty Rudego łobuza w sobotę , jutro pewnie nie dam rady a dziś zaraz usne :roll:
Moje o kuwetach nie pozwalają zapomnieć . :roll:
A jak zaraz naleją , to znaczy , że im nie odpowiada zapach płynu do mycia ? 8O :evil:
U mnie i baby i dziady fleja czyste kuwety :twisted: A najciekawsze jest to , że znajomy z pracy dał mojemu chłopu nowa kuwetkę , odkrytą , bo jego kotka ma już trzy a i tak najczęściej z krytej korzysta . Umyłam , nasypałąm żwirku a one ... nakupkały w tempie ekspresowym :roll: I teraz nie wiem , czyprezent został zaakceptowany i to był wyraz uznania czy one na taki prezent s..ją :?

barbarados

Post » Czw lip 21, 2016 23:58 Re: Pozytywnie zakręceni . Nitka (*)

barbarados pisze:Hej :1luvu:
Kociaki dziękują za uznanie . :1luvu:
Foty Rudego łobuza w sobotę , jutro pewnie nie dam rady a dziś zaraz usne :roll:
Moje o kuwetach nie pozwalają zapomnieć . :roll:
A jak zaraz naleją , to znaczy , że im nie odpowiada zapach płynu do mycia ? 8O :evil:
U mnie i baby i dziady fleja czyste kuwety :twisted: A najciekawsze jest to , że znajomy z pracy dał mojemu chłopu nowa kuwetkę , odkrytą , bo jego kotka ma już trzy a i tak najczęściej z krytej korzysta . Umyłam , nasypałąm żwirku a one ... nakupkały w tempie ekspresowym :roll: I teraz nie wiem , czyprezent został zaakceptowany i to był wyraz uznania czy one na taki prezent s..ją :?

Zdecydowanie zaakceptowały . :mrgreen:
Cześć Basia! :)
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt lip 22, 2016 11:09 Re: Pozytywnie zakręceni . Nitka (*)

Co Wy tak często szorujecie te kuwety :twisted: ja to myje rzadko, bo przecież żwirek czyści ... czy nie? :twisted: ja myje jak zmieniam żwirek, ale wzorujac się na Was chyba musze to robić częściej :ryk: u mnie nigdy nie ma narobione poza kuweta - może właśnie dlatego :mrgreen:

klaudiafj

Post » Pt lip 22, 2016 11:20 Re: Pozytywnie zakręceni . Nitka (*)

Ja średnio co 2 tygodnie :roll:
No ale siuśki i kupale na bieżąco wyrzucam, czasem dosypię trochę żwiru, więc nic nie śmierdzi :twisted:
Nooo, i mam jedną Tośkę :roll:

Emee

Post » Pt lip 22, 2016 11:33 Re: Pozytywnie zakręceni . Nitka (*)

A to tak, to ja też żwirek świeży dosypuje po każdym sprzątaniu siusiów i kup w kuwetach, a te sprzątam kilka razy na dzień. Stoją dwie kuwety obok siebie, a wszystkie dziewczyny uparły się na jedną kuwetę. I w tej jednej nie raz jest 6 sików i jedna kupa a w drugiej jest pusto :roll: Ostatnio przestawiłam te kuwety miejscami i co się okazuje - dalej robią do tej jednej. Czasami tylko jak jest w niej dużo to wtedy coś wpadnie do drugiej. A to są te same kuwety tylko jedna jest wyższa, ale są duże :roll: Ostatnio nawet pomyślałam czy by być złośliwym i zabrać jedną kuwetę skoro i tak wszystkie preferują tą jedną konkretną :twisted: no ale obawiam się wówczas paniki w rodzinie :ryk: Lepiej zostawić jak jest :D

klaudiafj

[poprzednia][następna]