Sihaja pisze:No nie, 33 strona, a ja dopiero się witam w nowym wątku....
Całuski
Witaj Dorotko !

Moderator: Estraven
Gosiagosia pisze:U mnie Pusia obgryzala palme az doczytalam ze moze byc trujaca dla kotow i palma pojechala do meza pracy.
Moli25 pisze:Ja tez mam braki personelu. Ludzie nie potrzebują pracy.
MaryLux pisze:8O![]()
Jeśli wysyłali GLSem, to mnie to nie dziwi.
Inna rzecz, że ja zawsze zamawiam za pobraniem, żeby mieć pewność, że kurier dotrze.
Ewa L. pisze:Idę tatusiowi zanieść skarpeteczki które dla niego zamówiłam coby go nóżki tak nie bolały.
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Idę tatusiowi zanieść skarpeteczki które dla niego zamówiłam coby go nóżki tak nie bolały.
Pozwalam

AgaS1987 pisze:Hej Ewcia. Ja mialam tak samo z poczta polska. Zamowilam zwirek dla malego u mojeh mamy. Oczywiście 40 litrow drewnianego wiec paka ciezka i ogromna. Oczywiscie pan kurier nie zadzwonik ani nie dostalyamy zadnej infomacji ze w dniu dzisiejszym paczka bedzie. Wiec wziął ją z powrotem na poczte a mamie zostawil avizo... I gdyby nie fakt ze to byl piatek a ona bardzo potrzebowala zwirku to kazalaby w poniedziałek o godzibie która Jej pasuje to dostarczyć. Ni ale niestety potrzebowała i musiala wynająć osobe ktora by Jej to dowiozla do domy bi mieszka dwa kilometry od poczty i auta nie mapoza tym nie podniosłaby za nic takiego wora. Zlozylam oczywiście skarge. Ale widze ze i tak robia co chca
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paulusek, Silverblue i 16 gości