Ramonka przeniesiona na kwarantannę,od dzisiaj galastop-przez 5 dni. 26.07.2016( wtorek)Sterylka. Aga ją zawiezie.
Trochę się martwię o okno,bo Ramonka ma tendencję do przecierania sobie szlaków

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
The Szops pisze:regularkate pisze:Hej dziewczyny, czy może mi któraś z Was powiedzieć, czy sa jakieś wieści z domu Bronki? Pisała do mnie pani, która ją do nas przywiozła, z pytaniem, jak się kotka ma. Chciałam jej dzisiaj dać jakieś info.
Ona poszła do domu z Melą, jak wyczytałam?
Co do Harka, to nic nie dają znać ci ludzie, ale na razie to lepiej w tę stronę, bo wygląda na to, że się "przyjął" i spoko dogadał z rezydentką![]()
I takie info, że 1-15 sierpnia jestem na urlopie i raczej nie dam rady obstawić dyżurów. Proszę też o gospodarowanie żwirkiem tak, żeby w miarę wystarczyło do mojego powrotu(jeszcze przywiozę w tym tyg 1 worek)
Pani, ktora przywiozla Bronke jest ze mna w stalym kontakcie i nawet wczoraj jej pisałam co u Bronki, bo mówiła mi Karolina.
The Szops pisze:Niestety, ale właśnie się dowiedziałam, że nie jest ok, kotki muszą wrócićMały syn tych ludzi strasznie męczy kotki i żadne tłumaczenia nie skutkują. Zaczęli się bać, że coś im zrobi. Malec ma 2,5 roku.
Patka2805 pisze:Gosia, dasz mi niedziele?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agwena, Google [Bot], kasiek1510, label3, puszatek i 127 gości