Olat pisze:Zabersie, a co to za roślinka z takimi ładnymi, niebieskimi kwiatkami w wielkiej obfitości?
Plony balkonowe zapowiadają się pysznie, w ogóle szaleństwo roślinne się u Ciebie dzieje, a pokemony balkonowe cudne

anulka111 , kochana kobieta, już odpowiedziała, więc tylko dodam, że powinna tolerować bez problemu (u mojej koleżanki - wystawa południowo-zachodnia - co roku pięknie kwitnie). Raczej ja się zawsze boję, że u mnie się zdemoluje,
schabyzieje i wyciągnie , bo mam króciutko słońce.
smil pisze:Jakie już masz duże pomidory!
Zmrol w ciemnościach wymiata.
A Glucurukowi za ciepło, czy tak przypadkiem w progu mu sie ujęcie trafiło?
Akurat te pomidory nie są do końca moją zasługą. Kupiłam w Jucca krzaczor już z malutkim pomidorkami. U mnie tylko "dokwita" do końca. No i owoce puchną i dojrzewają. To wczesna odmiana. Nie miałbym szans wyhodować jej na swoim balkonie.
Co innego dwa pozostałe krzaczory (późniejsza odmiana). Te mam "od małego". Na razie kwitną jak dzikie i już też widać owocki

Zmrol zawsze był w miarę wyględny, więc nawet wieczorem daje radę. Dzięki za uznanie. Przekażę Zmrolowi
Gluc przypałętał się całkowicie przypadkowo. Akurat się oblizywał po indyczku
( Jak mu za gorąco - idzie pod stół, albo do Wielkiej Budy po lewej

)
не шалю, никого не трогаю, починяю примус
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']