Moderator: Estraven
Hannah12 pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Inuś, jestem u Pysi i nawet Maksia jest z nami.
Jak dobrze, że możemy podczas tego niekończącego się ocieplania budynku pomieszkać u Pysi i korzystać z balkonu. Uff
Haker
Dobry balkon nie jest zły. A mój wczoraj wieczorem był okropny: chwilę po rozmowie naszych Dużych zaczęło błyskać i grzmieć, a potem zrobiła się ściana z deszczu
U nas tak było wczoraj 3 razy
MB&Ofelia pisze:Ineczko. A u nas znów zamięszanie. Duża zabrała Małą Ciorną do doctorro, niby tylko na pacznie w uszka, ale kto ją tam wie. I okropecznie długo ich nie było. Nie rozumię tego, ten doctorro nie umi szypciej paczać w uszka czy co?
Na szczęście już przylazły i Duża otwarła bałkonu. Spróbuję wysłać ci lista kotolotę.
Książniczka Ofelja
MaryLux pisze:Hannah12 pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Inuś, jestem u Pysi i nawet Maksia jest z nami.
Jak dobrze, że możemy podczas tego niekończącego się ocieplania budynku pomieszkać u Pysi i korzystać z balkonu. Uff
Haker
Dobry balkon nie jest zły. A mój wczoraj wieczorem był okropny: chwilę po rozmowie naszych Dużych zaczęło błyskać i grzmieć, a potem zrobiła się ściana z deszczu
A u nas się zebrało trzy w jednym
caldien pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Inuś, jestem u Pysi i nawet Maksia jest z nami.
Haker
A u nas się zebrało trzy w jednym
![]()
![]()
![]()
U nas przez burzę duża do pracy pojechała później. Akurat jak miała iść na autobusa to zaczęło błyskać i grzmieć![]()
I co gorsza, okna nam na cały dzień wszystkie pozamykała![]()
Mroczek
caldien pisze:Jak obudziłam się o 7 rano to już lało, a oberwanie było koło 8.15 i trwało tak 20 minut. Potem dalej lało. Czy tak wolno szło nad śląsk, czy po prostu przegapiłam główne oberwanie przed 7 rano - to nie jestem pewna
Zbytni gorąc ani nam ani roślinom nie służy
Duża od Mroczka
Moli25 pisze:Ani kropli u nas nie było![]()
Za to duszno tak ze nie ma czym oddychać

Cos mnie sen zmorzyl, czytam co u Was slychac zeby nie usnac.barbarados pisze:Cześć dziewczyny
KatS pisze:Doberek Inko!
![]()
![]()
Gosiagosia pisze::piwa:Cos mnie sen zmorzyl, czytam co u Was slychac zeby nie usnac.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1, Silverblue i 22 gości