Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aaaśka pisze:Orijen jest zbliżony składem do Purizona, według mnie nawet lepszy i przez moje futra o wiele chętniej jedzony. Ale droższy od Purizona.
rest pisze:z orijenem wiazalam wielkie nadzieje, dobrze, ze kupilam go na probe chyba 200 gram tylko bo moj nim wzgardzilzamowie na probe josere (z ciekawosci czy posmakuje) przy okazji jakiegos zamowienia.
Alija pisze:Co myślicie o suchej Applaws? Kupiłam na próbę właśnie jako urozmaicenie dla Purizona, albo na wypadek, jakby nagle zniknął z rynku. Nigdy nie wiadomo, co się wydarzy. Jeszcze kotom nie dałam, bo czytałam, że bywają po niej problemy żołądkowe aż do krwawej biegunki. To mnie przeraziło bo mam koty z wrażliwymi jelitami. Bylabym wdzięczna za wszelkie uwagi. Jak Wasze koty tolerują tą karmę
Alija pisze:Zazdroszczę pancernych żołądków. Moje kociaki były w dzieciństwie karmione podobno głównie ziemniakami. Pewnie już zawsze będa miały problemy trawienne. Dobrze tolerują Purizona, ale nie chcę zostać z jedną karmą. Próbka Canagana też wypadła nie najgorzej, ale jest w niewielu sklepach internetowych, w stacjonarnych nie widziałam. Mogę jednak z czystym sumieniem polecić. Skład dobry, chrupy dość duże i smakowitość chyba niezła. Tania jednak nie jest
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 337 gości