Moderator: Estraven

Kotimont pisze:Ona od początku pracuje nad książką i całkiem sporo materiału już ze mnie wydusiła

KatS pisze:Stella mówi, że martwi się trochę o Igę, ale jesli z nią wszystko w porządku i po prostu ogarnęło ją letnie lenistwo pisarskie, to nie szkodzi. Grunt żeby nic złego się u niej nie działo![]()
KatS pisze:Kotimont pisze:Ona od początku pracuje nad książką i całkiem sporo materiału już ze mnie wydusiła
To będzie bestseller

klaudiafj pisze:O rany![]()
![]()
Ale ta Teresia to agentka nie z tej ziemi
Biedna, niech w końcu wyzdrowieje
![]()
![]()
![]()
![]()
Gosiagosia pisze:Jestesmy i czytamy. Tereniu zfrowiej.![]()
Trzymam kciuki za szybkie zdrowienie kotuni i proszę o częste relacje!Kotimont pisze:klaudiafj pisze:O rany![]()
![]()
Ale ta Teresia to agentka nie z tej ziemi
Biedna, niech w końcu wyzdrowieje
![]()
![]()
![]()
Gosiagosia pisze:Jestesmy i czytamy. Tereniu zfrowiej.![]()
Dziękujemy za życzenia![]()
Do bandy dołączyła dzisiaj tymczaska - Furora.
Koteczka miała wielkiego pecha.
Na początku maja połamana (złamanie kości podudzia z przemieszczeniem, złamanie kości miednicy, częściowa martwica) trafiła na Paluch.
Teraz ma stabilizator zewnętrzny w prawej tylnej nóżce i ogon amputowany niemal w całości.
Niedawno przyplątał się jeszcze kk. Dziś kocina puszczała bańki noskiem![]()
Tymczasem ma azyl w łazience, jutro zamieszka w przestronnej klatce.
Trzymajcie kciuki, bo kiedy odkryła, że nie jest sama, zbluzgała mnie z góry na dół i jeszcze jej nie przeszło![]()
Rezydentki chodzą jak w zegarku; w okolicach łazienki przysiadają na łapkach i szorują brzuszkami po podłodze
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczynki
Poproszę o zdjęcie Furorki 

KatS pisze:No no, to trzymamy kciuki i łapy za to, żeby Iga naprawdę zdołała dostać się do komputera. I przekazać bezposrednią relację co to się u Was dzieje. Bo wiesci niesamowite, tymczasujecieIga na pewno nam o tym najlepiej opowie
KatS pisze:Co za bidulka z Furory, ale widzę, że charakter silnyCos mi się widzi, że masz słabosć do takich charakternych damulek
No i cudnie, że się nią zaopiekowałasTrzymam kciuki za szybkie zdrowienie kotuni i proszę o częste relacje!
klaudiafj pisze:Idealny kot dla Ciebie, mała nie wiedziała, że Ty masz doświadczenie z takimi pannicamiTrzymam kciuki za wszystkie dziewczynki
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Poproszę o zdjęcie Furorki

Gosiagosia pisze:Kotecxki sa ciekawe co to za bluzgajacy stwor zamieszkal w lazience8
kciuki i lapki oczywiscie trzymamy za koteczke, oby szybko wyzdrowiala.![]()
![]()

MałgosiaZ pisze:http://wstaw.org/m/2016/07/05/101_0173_1.JPG
Ania pokazała lepszą wersję Furory.
Faktyczny stan kotki po kliknięciu w podany link

uwielbiam Twoje historie i to jak opisujesz swoje życie z koteczkami - nie sposób się nie śmiać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości