KatS pisze:To dziwne bardzo... przecież w szpitalach muszą mieć anestezjologów, bo inaczej jak by wykonywali operacje... kto tam u nich normalnie znieczula, Krystyna z gazowni?
Nasz szpital ma niestety kiepską renomę. To nie pierwszy lekarz, od którego słyszę "Może lepiej nie tam u was". A i od znajomych się nasłuchałam
PixieDixie pisze:Jak lekarz dobrze zwrobi wywiad to raczej bez obaw.
Mowi to osoba która zaliczyła 10 narkoz
To nie ma być narkoza, ale pełna sedacja. Nie wiem, jaka jest różnica.
Serio, 10 narkoz...?
PixieDixie pisze:A co u 4 lap??:)
Tosieńka kochana moja barankuje jak szalona z rana.
M ma ubaw niesamowity, bo wystarczy, że głowę podniosę... Co ja mówię. Wystarczy, że oczy otworzę, Tosia już do mnie mówi, że "Mrau! Miau! Mrrr? Pi! Skrzek!" i się łasi

Chciałabym ją przytulić, tak delikatnie...
Póki co, próbuję ją unosić lekko na sekundę. Tak, żeby poczuła, że podnoszenie jej w powietrze nie oznacza, że chcę nią cisnąć
To będzie kolejna długa droga.
Najpierw uniesienie jej w powietrze, później zbliżenie jej do siebie, do swojej twarzy i reszty ciała. Później objęcie rękoma.
Kilka dni temu powąchałam jej główkę (nie odważyłam się całować), aż mi serce mocniej biło, tak pięknie pachniała
Ale jak się odwróciła, zobaczyła moją twarz tak blisko, odsunęła się gwałtownie Próbuję dalej.
Aia pisze:Ale musieliście mieć wieczór w kinie!
Ja pół przytomna po emocjach
To było jedno z bardziej niezwykłych przeżyć, jakie miałam
Już od samego początku zapowiadało się na wielkie emocje, bo do hymnu wszyscy wstaliśmy i śpiewaliśmy głooośno
Po pierwszym golu ekstaza sięgnęła zenitu - czyli od samego początku cała sala kinowa huczała
Żałuję, że nie przeszli dalej, ale jak dla mnie i tak wygrali.
I mimo, że na koniec po ostatnim karnym portugalczyka, siedziałam nieruchomo w milczeniu jak i większość kibiców przez jakieś 5 minut, to po jakimś czasie doszłam do wniosku, że następne Euro jest nasze i już nie mogę się doczekać
(ale zdanie mi wyszło - mam nadzieję, że przecinki postawiłam w takich miejscach, że brzmi sensownie

ślepa peja ze mnie, nie zauważyłam, że macie stronę