Emee pisze:Aia pisze:Emee, a czytałaś książkę? Podobno dopiero po niej jest pozamiatane właśnie może wypożyczę sobie następnego Chucka Palahniuka, bo jestem z tym do tyłu... i nawet nie wiedziałam, że powstała kontynuacja.
Wyjdę teraz na totalną ignorantkę i chyba jednak się przyznam, że... Nie wiedziałam, że to na podstawie książki!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Myślisz, że jest sens czytać, kiedy obejrzałam film? Czasem po obejrzeniu filmu, książka nieco traci...
Mój znajomy jest wielkim fanem, stąd wiem. A mi się właśnie wydaje, że to film zwykle traci (kolega twierdzo, że książka rozwala system)
Niestety dla niego, kupuje sobie wszystko sam. I albo uzbiera z drobnych, które mu czasem dajemy, albo za kasę, jaką uzbiera na urodziny / święta.
Nie wiem, czy dzięki temu choć trochę docenia, ale my nie dokładamy się do jego zachcianek.
Mi się wydaje, że to ma sens. Bo uczy, że nie wszystko się należy z "przydziału" i zawsze będzie, zawsze się dostanie, a jak się zgubi/popsuje/ukradną to się będzie miało następne. Jeśli sie czegoś chce, to trzeba na to zapracować, a później przede wszystkim o to dbać.
Przyzwyczaisz się![]()
Nie będę miała wyboru... ale serio nie wiem jak można to w sposób wygodny używać. Oburącz. A jak ktoś ma małe dłonie? a na dodatek zgrabnością nie grzeszy.. i jedzie na stojąco autobusem.. no już widzę go na podłodze z rozbitym ekranem

A gdzie tam Nokie... Samsunga Wave 3

Mam wybrane 2 modele, też Samsungi, ale tym razem z Androidem (!). Tak zazdroszczę możliwości mierzenia kroków!