MaryLux pisze:U nas też znowu lało i grzmiało
U nas cały czas leje i grzmi.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:A Mała Czarna nie zainteresowana ani piciem ani jedzeniem. Tylko do kuwety się zatoczyła.
Zuzia w kuwetce też była i też nie widziałam żeby piła. Ale chociaż zjadła mokre. Teraz znów śpi w budce na drapaku a Pola na fotelu. Jeszcze łyżeczka i opchnie całą puszeczkę.
A ile ząbków straciła Carmen ?
MB&Ofelia pisze:Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:A Mała Czarna nie zainteresowana ani piciem ani jedzeniem. Tylko do kuwety się zatoczyła.
Zuzia w kuwetce też była i też nie widziałam żeby piła. Ale chociaż zjadła mokre. Teraz znów śpi w budce na drapaku a Pola na fotelu. Jeszcze łyżeczka i opchnie całą puszeczkę.
A ile ząbków straciła Carmen ?
Wszystkie które jeszcze miała
Ewa L. pisze:Ja zaczynam się denerwować bo wielki mecz się zbliża. Ciśnienie mi rośnie .![]()
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Ja zaczynam się denerwować bo wielki mecz się zbliża. Ciśnienie mi rośnie .![]()
A ja się nie przejmuję. Wiem, że będziemy wyć: "nic się nie stało, Polacy, nic się nie stało"
MB&Ofelia pisze:Dokładnie, ma pustą szczękęZ wyjątkiem kilku zarośniętych pieńków, których wet już nie usuwał. Które to pieńki wg mnie świadczą o tym, że z tymi zębami musiało być nie w porządku już od dawna, być może już zanim ją znalazłam.
Ile miała... Nie wiem. Wiem że nie miała wszystkich. A terax nie ma nic
PS. Jakoś mecz mnie mało podnieca...
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Ja zaczynam się denerwować bo wielki mecz się zbliża. Ciśnienie mi rośnie .![]()
A ja się nie przejmuję. Wiem, że będziemy wyć: "nic się nie stało, Polacy, nic się nie stało"
Maryś ty lepiej nic nie mów. Owszem będziemy śpiewać " nic się nie stało, Polacy, nic się nie stało po dzisiejszym meczu gramy dalej do finału "![]()
![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Ja zaczynam się denerwować bo wielki mecz się zbliża. Ciśnienie mi rośnie .![]()
Maryś ty lepiej nic nie mów. Owszem będziemy śpiewać " nic się nie stało, Polacy, nic się nie stało po dzisiejszym meczu gramy dalej do finału "![]()
![]()
![]()
![]()
Dostaną wpier...
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Ja zaczynam się denerwować bo wielki mecz się zbliża. Ciśnienie mi rośnie .![]()
![]()
![]()
![]()
Dostaną wpier...
Moja ukochana Portugalia .......cóż pogodziłam się z ta porażka.
Moli25 pisze:O jak sie cieszę z dobrych wiadomości od Zuzi
Ewa L. pisze:Biedna mała ale bez ząbków kotki też sobie swietnie radzą. Jak tylko się pysio wygoi będzie jej znacznie lepiej. I będzie zdrowsza bo ząbki mogą sporo namieszać w organizmie .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 32 gości