Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 36

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 30, 2016 18:32 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

MaryLux pisze:U nas też znowu lało i grzmiało :(

U nas cały czas leje i grzmi.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw cze 30, 2016 18:36 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Ewa L. pisze:
MB&Ofelia pisze:A Mała Czarna nie zainteresowana ani piciem ani jedzeniem. Tylko do kuwety się zatoczyła.

Zuzia w kuwetce też była i też nie widziałam żeby piła. Ale chociaż zjadła mokre. Teraz znów śpi w budce na drapaku a Pola na fotelu. Jeszcze łyżeczka i opchnie całą puszeczkę.
A ile ząbków straciła Carmen ?

Wszystkie które jeszcze miała :placz:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Czw cze 30, 2016 18:36 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

MB&Ofelia pisze:
Ewa L. pisze:
MB&Ofelia pisze:A Mała Czarna nie zainteresowana ani piciem ani jedzeniem. Tylko do kuwety się zatoczyła.

Zuzia w kuwetce też była i też nie widziałam żeby piła. Ale chociaż zjadła mokre. Teraz znów śpi w budce na drapaku a Pola na fotelu. Jeszcze łyżeczka i opchnie całą puszeczkę.
A ile ząbków straciła Carmen ?

Wszystkie które jeszcze miała :placz:

A dużo miała ?
Czyli nie ma ani jednego ?
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw cze 30, 2016 18:40 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Ja zaczynam się denerwować bo wielki mecz się zbliża. Ciśnienie mi rośnie . :mrgreen: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw cze 30, 2016 18:40 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Dokładnie, ma pustą szczękę :placz: Z wyjątkiem kilku zarośniętych pieńków, których wet już nie usuwał. Które to pieńki wg mnie świadczą o tym, że z tymi zębami musiało być nie w porządku już od dawna, być może już zanim ją znalazłam.
Ile miała... Nie wiem. Wiem że nie miała wszystkich. A terax nie ma nic :placz:

PS. Jakoś mecz mnie mało podnieca...
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Czw cze 30, 2016 19:04 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Ewa L. pisze:Ja zaczynam się denerwować bo wielki mecz się zbliża. Ciśnienie mi rośnie . :mrgreen: :ok:

A ja się nie przejmuję. Wiem, że będziemy wyć: "nic się nie stało, Polacy, nic się nie stało"

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw cze 30, 2016 19:21 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

MaryLux pisze:
Ewa L. pisze:Ja zaczynam się denerwować bo wielki mecz się zbliża. Ciśnienie mi rośnie . :mrgreen: :ok:

A ja się nie przejmuję. Wiem, że będziemy wyć: "nic się nie stało, Polacy, nic się nie stało"

Maryś ty lepiej nic nie mów. Owszem będziemy śpiewać " nic się nie stało, Polacy, nic się nie stało po dzisiejszym meczu gramy dalej do finału " :mrgreen: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw cze 30, 2016 19:25 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

MB&Ofelia pisze:Dokładnie, ma pustą szczękę :placz: Z wyjątkiem kilku zarośniętych pieńków, których wet już nie usuwał. Które to pieńki wg mnie świadczą o tym, że z tymi zębami musiało być nie w porządku już od dawna, być może już zanim ją znalazłam.
Ile miała... Nie wiem. Wiem że nie miała wszystkich. A terax nie ma nic :placz:

PS. Jakoś mecz mnie mało podnieca...

Biedna mała ale bez ząbków kotki też sobie swietnie radzą. Jak tylko się pysio wygoi będzie jej znacznie lepiej. I będzie zdrowsza bo ząbki mogą sporo namieszać w organizmie .
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw cze 30, 2016 19:38 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Ewa L. pisze:
MaryLux pisze:

Maryś ty lepiej nic nie mów. Owszem będziemy śpiewać " nic się nie stało, Polacy, nic się nie stało po dzisiejszym meczu gramy dalej do finału " :mrgreen: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dostaną wpier...

MaryLux

Post » Czw cze 30, 2016 19:41 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

MaryLux pisze:
Ewa L. pisze:
MaryLux pisze:

Dostaną wpier...

Moja ukochana Portugalia .......cóż pogodziłam się z ta porażka. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw cze 30, 2016 19:42 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Ewa L. pisze:
MaryLux pisze:
Ewa L. pisze:
MaryLux pisze:

Dostaną wpier...

Moja ukochana Portugalia .......cóż pogodziłam się z ta porażka. :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk:

MaryLux

Post » Czw cze 30, 2016 19:43 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

:mrgreen: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw cze 30, 2016 20:22 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

O jak sie cieszę z dobrych wiadomości od Zuzi :ok:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw cze 30, 2016 20:35 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Moli25 pisze:O jak sie cieszę z dobrych wiadomości od Zuzi :ok:

Ja sie dokladam do Marty ta radoscia. :ok:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Czw cze 30, 2016 21:13 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Ewa L. pisze:Biedna mała ale bez ząbków kotki też sobie swietnie radzą. Jak tylko się pysio wygoi będzie jej znacznie lepiej. I będzie zdrowsza bo ząbki mogą sporo namieszać w organizmie .

No właśnie ma kreatyninę w górnej granicy. To ponoć może być od zębów, będzie trzeba to sprawdzić później.

Miziawki dla Poli i Zuzi

PS. Prawie wygrałam browarka. Postawiłam na 1-1. Byle się utrzymało do karnych.
Obrazek

MB&Ofelia

[poprzednia][następna]