Aia pisze:Trzeba się zbierać i obić lekarza?
Aia, widzę kibic pełną parą
Moderator: Estraven
Aia pisze:Trzeba się zbierać i obić lekarza?
a jeszcze jakby były na czerwonym tle to już w ogóle 

KatS pisze:Dobrze, że lekarz się nie upierał i nie próbował dalej...
Aia pisze: I chwała lekarzowi, że był mądry i nie próbował na siłę nic robić!
Moli25 pisze:Ja ostatnio byłam na czyszczeniu migdałków TYLKO i ładnie załatwiłam Panią Doktor a co by było jakbym miała isc na to badanie? Strach sie bać
KatS pisze:No własnie o takie znieczulenie - żebys przespała badanie - mi chodziło. Polecam i zobaczysz, nawet nie będziesz wiedzieć kiedy ten sen minie Kurka, dla mnie robienie tego na żywca to naprawdę barbarzyństwo. A widziałam będąc w szpitalu że komus robili nawet bronchoskopie na żywca, tego to już w ogóle sobie nie wyobrażam - horror
waanka pisze:Widocznie wszystko w swoim czasie - a to akurat nie był dobry czas na badanie

Emee pisze:Przyszła straszna ulewa, do tego burza - błyskało się i grzmiało. A my w domku, przy otwartych drzwiach
Nagle przeszło... Przestało wiać, ulewa zmieniła się w delikatny deszczyk i... Wyszło słońce, a na niebie pojawiła się tęcza
No normalnie jak w bajkach, po burzy przychodzi słońce
Emee pisze:Dzisiaj znowu mizianki z Tosinką kochaną.
Nikt mnie tak nie wita co dzień rano, jak ta kocia

jak nie podoba ci się pogoda to nic, za 15 minut będzie inna
KatS pisze:Dobrze, że miałas takich lekarzy/pielęgniarkę jak piszesz, to bardzo wazne. Przez moje wszystkie lata tułaczek szpitalnych "przerobiłam" już różne typy ludzkie wsród pracowników szpitali i przychodni i wiem, jak to wiele zmienia.
Aia pisze:Ja bym się spróbowała dowiedzieć czy lekarz, w którego byłaś nie przyjmuje prywatnie. Jest to już sprawdzony człowiek, wiec trochę stresu odchodzi. A moze On mógłby podpowiedzieć do kogo się skierować (wiem że o takich rzeczach się nie myśli podczas wizyty, bo chce się jak najszybciej uciec, ale następnym razem warto pamiętać)
KatS pisze:Pewnie o tym pisałam nieraz, ale uwielbiam tutjeszą zmiennosć pogody. Nigdy mnie tu nie martwi, gdy niebo zaciąga się chmurami i leje deszcz. Słońce potrafi wrócić w ciągu paru minut, ulewa zatrzymuje się tak samo szybko jak się zaczęła. Miejscowi mówią, że jak nie podoba ci się pogoda to nic, za 15 minut będzie inna - i to jest prawda.
Aia pisze:Kiedyś miałam w podpisie, że nie ma sensu przechodzić przez drzwi, jeśli po drugiej stronie nie czeka na nas zwierze, bo nie ma nic piękniejszego jak jego powitanie

Emee pisze:Byłam u tego lekarza właśnie prywatnie. Nie wykonują takiej sedacji, jakiej potrzebuję - nie pytałam dlaczego, nie miałam do tego głowyWiem, że sedacja niesie za sobą jakieś ryzyko, a powikłania wcale nie są rzadkie - bezdech, znaczny spadek ciśnienia i inne atrakcje zagrażające życiu. Być może nie mają tam odpowiedniej kadry.
A polecił mi właśnie tę klinikę (Swiss Med). Trochę się wystraszyłam, jak powiedział, że u nas w mieście dojdzie jeszcze do jakiejś tragediiI sama nie wiem, gdzie szukać alternatyw takich, by nie stała mi się krzywda

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Silverblue i 9 gości