Trza było nie kroić tylko gryźć!

Ja mam coś słodkiego w szafce. Ale jakoś mnie nie kusi. Kusi mnie pizza.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Dzień dobry
Wszystko na pewno jutro pójdzie dobrze![]()
![]()
agusialublin pisze:A propos słodkiego, wyjadłam wszytskie ciastka jakie miałam zakamuflowane w domu![]()
czas uzupełnić zapasy![]()
cześć Ewuś![]()
![]()
kurka wodna, ja dzisiaj ostatni dzień na urlopie a od jutra od nowa Polska Ludowaa mi szybko te dwa tygodnie zleciały
agusialublin pisze:A propos słodkiego, wyjadłam wszytskie ciastka jakie miałam zakamuflowane w domu![]()
cześć Ewuś![]()
![]()
kurka wodna, ja dzisiaj ostatni dzień na urlopie a od jutra od nowa Polska Ludowaa mi szybko te dwa tygodnie zleciały
Ewa L. pisze:agusialublin pisze:A propos słodkiego, wyjadłam wszytskie ciastka jakie miałam zakamuflowane w domu![]()
cześć Ewuś![]()
![]()
Mnie dzisiaj trzeci dzień idzie i tak naprawdę schodzi na niczym. Dziś czekam na dwie paczuszki które przyniesie kurier.
klaudiafj pisze:agusialublin pisze:A propos słodkiego, wyjadłam wszytskie ciastka jakie miałam zakamuflowane w domu![]()
cześć Ewuś![]()
![]()
Dobrze z tym wyjadaniem - będziesz pierwsza przed molami
To już dwa tygodnie urlopujesz Ooo a ja myślałam że tydzień. A co tak dziwnie, że w środku tygodnia idziesz do pracy? Czemu nie po weekendzie? Toż to masochizm jest
klaudiafj pisze:Ewa L. pisze:agusialublin pisze:A propos słodkiego, wyjadłam wszytskie ciastka jakie miałam zakamuflowane w domu![]()
cześć Ewuś![]()
![]()
Mnie dzisiaj trzeci dzień idzie i tak naprawdę schodzi na niczym. Dziś czekam na dwie paczuszki które przyniesie kurier.
Jak kurier przychodzi to święto w rodzinie
agusialublin pisze:Oj to Dziewczynki będą miały radochę z nowego pudełka![]()
![]()
u mnie całe towarzystwo pomaga rozpakowywać paczki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości