Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 36

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 29, 2016 8:36 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Ewa L. pisze:
MaryLux pisze:
Ewa L. pisze:Dziś mój tata ma urodziny.
Sprawiłyśmy mu z mamą takiego torcika

Obrazek

Aż szkoda toto jeść, takie jest ładne :)

Nie wiedziałam jak go pokroić.

Trza było nie kroić tylko gryźć! :lol:

Ja mam coś słodkiego w szafce. Ale jakoś mnie nie kusi. Kusi mnie pizza.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Śro cze 29, 2016 9:41 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

MB&Ofelia pisze:
Ewa L. pisze:
MaryLux pisze:
Ewa L. pisze:Dziś mój tata ma urodziny.
Sprawiłyśmy mu z mamą takiego torcika

Obrazek

Aż szkoda toto jeść, takie jest ładne :)

Nie wiedziałam jak go pokroić.

Trza było nie kroić tylko gryźć! :lol:

Ja mam coś słodkiego w szafce. Ale jakoś mnie nie kusi. Kusi mnie pizza.

A mnie dzisiaj już nic nie kusi a wręcz ciśnie. Już zaczynam mieć stresa i się denerwować. Dlatego dzisiaj zajmę się dalszą częścią sprzątania i układania w szafach żeby się czymś zająć a nie myśleć o jutrzejszym dniu.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Śro cze 29, 2016 10:18 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Dzień dobry :)
Wszystko na pewno jutro pójdzie dobrze :ok: :ok: :ok:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Śro cze 29, 2016 10:30 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

klaudiafj pisze:Dzień dobry :)
Wszystko na pewno jutro pójdzie dobrze :ok: :ok: :ok:

Wiem ,że musi być dobrze ale i tak się stresuję.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro cze 29, 2016 11:08 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

A propos słodkiego, wyjadłam wszytskie ciastka jakie miałam zakamuflowane w domu :evil:
czas uzupełnić zapasy :mrgreen:

cześć Ewuś :D :D
kurka wodna, ja dzisiaj ostatni dzień na urlopie a od jutra od nowa Polska Ludowa :placz: a mi szybko te dwa tygodnie zleciały :evil:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Śro cze 29, 2016 11:17 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

agusialublin pisze:A propos słodkiego, wyjadłam wszytskie ciastka jakie miałam zakamuflowane w domu :evil:

kurka wodna, ja dzisiaj ostatni dzień na urlopie a od jutra od nowa Polska Ludowa :placz: a mi szybko te dwa tygodnie zleciały :evil:

Mnie dzisiaj trzeci dzień idzie i tak naprawdę schodzi na niczym. Dziś czekam na dwie paczuszki które przyniesie kurier.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro cze 29, 2016 11:28 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

agusialublin pisze:A propos słodkiego, wyjadłam wszytskie ciastka jakie miałam zakamuflowane w domu :evil:

Dobrze z tym wyjadaniem - będziesz pierwsza przed molami :mrgreen:
To już dwa tygodnie urlopujesz Ooo a ja myślałam że tydzień. A co tak dziwnie, że w środku tygodnia idziesz do pracy? Czemu nie po weekendzie? Toż to masochizm jest :mrgreen:

klaudiafj

Post » Śro cze 29, 2016 11:29 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Ewa L. pisze:

Mnie dzisiaj trzeci dzień idzie i tak naprawdę schodzi na niczym. Dziś czekam na dwie paczuszki które przyniesie kurier.

Jak kurier przychodzi to święto w rodzinie :D

klaudiafj

Post » Śro cze 29, 2016 13:14 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

klaudiafj pisze:

Dobrze z tym wyjadaniem - będziesz pierwsza przed molami :mrgreen:
To już dwa tygodnie urlopujesz Ooo a ja myślałam że tydzień. A co tak dziwnie, że w środku tygodnia idziesz do pracy? Czemu nie po weekendzie? Toż to masochizm jest :mrgreen:

Czas szybko leci :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro cze 29, 2016 13:14 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

klaudiafj pisze:
Ewa L. pisze:

Jak kurier przychodzi to święto w rodzinie :D

No , no .....czekamy, czekamy :mrgreen: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro cze 29, 2016 13:42 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Ciekawe, kiedy przyjdzie

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro cze 29, 2016 13:51 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

MaryLux pisze:Ciekawe, kiedy przyjdzie

Między 15 a 16 ma być.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro cze 29, 2016 13:56 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Oj to Dziewczynki będą miały radochę z nowego pudełka :D :D
u mnie całe towarzystwo pomaga rozpakowywać paczki :D
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Śro cze 29, 2016 14:08 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

agusialublin pisze:Oj to Dziewczynki będą miały radochę z nowego pudełka :D :D
u mnie całe towarzystwo pomaga rozpakowywać paczki :D

Tej ze żwirkiem tylko nie otworzymy bo Pola rozpazurzy żwirek. :strach: :strach: :strach:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro cze 29, 2016 15:18 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Pam kurier już był i okazało się że to nie Emil ten co zawsze ale inny również znajomy z osiedlaa nawet kumpel mojego sąsiada z piętra niżej.
Reasumując świat jest naprawdę mały. :roll:
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]