Moli25 pisze:Ja bardzo lubie Dziewczyn pogaduszki![]()
Szczegolnie jedna, bodajże o myszce w brzuszku
Mnie zapadła w pamięć historyjka jak Ofelka pokazywała Carmen jak się biega i co chwila zatrzymywała się by poprawić futerko.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:Ja bardzo lubie Dziewczyn pogaduszki![]()
Szczegolnie jedna, bodajże o myszce w brzuszku
MB&Ofelia pisze:Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Ewa L. pisze:ano na zabieg.
Karmusiu, Ofelku dziś mnie duża do weta zabrała i ukradli mnie krewku z łapci.![]()
Karmusiu a my będziemy musiały trzymać za siebie pazurki bo tego samego dnia i o tej samej porze będą nam w pysiach roboty przeprowadzać![]()
![]()
![]()
Zuzia
Mała Czarna ma szlaban na komputer żeby nie przeczytała, po co ma się denerwować.
Też biedactwo będzie miała badaną krew, tuż przed zabiegiem. Jak nerki wyjdą ok, to rwiemy
U nas miesiąc temu nereczki wyszły bardzo dobrze. Myślę ,że teraz też będzie ok.
Mała Czarna nie miała badanej krwi, poza testami felv/fiv. Nie zauważyłam żadnych nerkowych objawów u niej, nie wygląda na nerkowego kota, więc mam nadzieję że będzie ok. Ale trzeba sprawdzić, bo jak powiedział wet, to dziwne żeby tak młody kot miał taką tragedię w pysiu.
MB&Ofelia pisze:Zaraz będę badać odciski łap, a później wyrwę któryś ogon z doopskaPrzyszłość koperku zasianego w skrzynce po rzodkiewce stpoi pod znakiem zapytania.
Podejrzewam czarne footro, bo dziwnym trafem przez dłuższą chwilę trzymała się z dala od balkonu![]()
PS. Islandia prowadzi z Anglią 2:1. Jak napisał mój chrzestny - niech im Islanczycy wybiją z głowy Brexit
MaryLux pisze:Moja @ mówi, że nie może patrzyć na to, jak 25 facetów gania za jedną gupią piłką.
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Moja @ mówi, że nie może patrzyć na to, jak 25 facetów gania za jedną gupią piłką.
Może ta piłka nie jest taka głupia skoro tylu facetów za nią gania.
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Moja @ mówi, że nie może patrzyć na to, jak 25 facetów gania za jedną gupią piłką.
Jest gupia. A oni jeszcze gupsiejsi
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Moja @ mówi, że nie może patrzyć na to, jak 25 facetów gania za jedną gupią piłką.
Nie zgadzam się z tobą Inuś .
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Moja @ mówi, że nie może patrzyć na to, jak 25 facetów gania za jedną gupią piłką.
Dlaczegooooo?![]()
Inka rozczarowana
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Może ta piłka nie jest taka głupia skoro tylu facetów za nią gania.
Dlaczegooooo?![]()
Inka rozczarowana
Bo ja lubię patrzeć na tych 25 facetów i 1 piłkę zwłaszcza jak gra 11 naszych rodaków.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 294 gości