Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 27, 2016 20:55 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - w czasie upa

Moli25 pisze:Ja bardzo lubie Dziewczyn pogaduszki :ryk:
Szczegolnie jedna, bodajże o myszce w brzuszku 8)

Mnie zapadła w pamięć historyjka jak Ofelka pokazywała Carmen jak się biega i co chwila zatrzymywała się by poprawić futerko. :D
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon cze 27, 2016 20:57 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - trzynastego

MB&Ofelia pisze:
Ewa L. pisze:
MB&Ofelia pisze:
Ewa L. pisze:ano na zabieg.
Karmusiu, Ofelku dziś mnie duża do weta zabrała i ukradli mnie krewku z łapci. :(
Karmusiu a my będziemy musiały trzymać za siebie pazurki bo tego samego dnia i o tej samej porze będą nam w pysiach roboty przeprowadzać :strach: :strach: :strach:
Zuzia

Mała Czarna ma szlaban na komputer żeby nie przeczytała, po co ma się denerwować.
Też biedactwo będzie miała badaną krew, tuż przed zabiegiem. Jak nerki wyjdą ok, to rwiemy :(

U nas miesiąc temu nereczki wyszły bardzo dobrze. Myślę ,że teraz też będzie ok.

Mała Czarna nie miała badanej krwi, poza testami felv/fiv. Nie zauważyłam żadnych nerkowych objawów u niej, nie wygląda na nerkowego kota, więc mam nadzieję że będzie ok. Ale trzeba sprawdzić, bo jak powiedział wet, to dziwne żeby tak młody kot miał taką tragedię w pysiu.

Ja robiłam Zuzi ze względu na jej wiek. 9 lat to jak 52 lata ludzkie. Poza tym sterylizowane kotki miewają problemy z nereczkami w starszym wieku. A ja na zimne wolę dmuchać.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon cze 27, 2016 20:59 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - w czasie upa

MB&Ofelia pisze:Zaraz będę badać odciski łap, a później wyrwę któryś ogon z doopska :evil: Przyszłość koperku zasianego w skrzynce po rzodkiewce stpoi pod znakiem zapytania.
Podejrzewam czarne footro, bo dziwnym trafem przez dłuższą chwilę trzymała się z dala od balkonu :evil:

PS. Islandia prowadzi z Anglią 2:1. Jak napisał mój chrzestny - niech im Islanczycy wybiją z głowy Brexit :twisted:

Trochę za późno z tym wybijaniem.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon cze 27, 2016 21:00 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - w czasie upa

Hiszpanie przegrali z Włochami 2:0

Jak na razie tylko my dotrwaliśmy do karnych :mrgreen: a Portugalia rozstrzygnęła w dogrywce.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon cze 27, 2016 22:02 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - w czasie upa

Pa, pa angole - wracajcie na swoją wyspę :piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon cze 27, 2016 22:12 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - w czasie upa

wiesz Mała Ciorna, mecz mnie znudził do tego stopnia ze poszłam spac
Obrazek
A Wy co robiliście? Komu kibicowaliscie?
Moli kibic mało aktywny
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto cze 28, 2016 7:19 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - w czasie upa

Moli. Duża mówiła że to nie nasze człowieczki grają, to nie kibicowałyśmy ino potuptałyśmy na bałkonu i tam prowadziłyśmy międzykocie rozmowy. Miałyśmy spokój, Duża nie podsłuchiwała, bo paczała na mecz.
Nasze człowieczki mają biegać w telewizoru w czwartek, ale Duża mówi że słabo widzi kibicowanie. Ciekawe, dlaczemu?
Książniczka Ofelja i Mała Ciorna Carmen
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Wto cze 28, 2016 19:15 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - w czasie upa

Moja @ mówi, że nie może patrzyć na to, jak 25 facetów gania za jedną gupią piłką.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto cze 28, 2016 19:33 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - w czasie upa

MaryLux pisze:Moja @ mówi, że nie może patrzyć na to, jak 25 facetów gania za jedną gupią piłką.

Może ta piłka nie jest taka głupia skoro tylu facetów za nią gania.
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto cze 28, 2016 19:45 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - w czasie upa

Ewa L. pisze:
MaryLux pisze:Moja @ mówi, że nie może patrzyć na to, jak 25 facetów gania za jedną gupią piłką.

Jest gupia. A oni jeszcze gupsiejsi

MaryLux

Post » Wto cze 28, 2016 20:02 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - w czasie upa

MaryLux pisze:
Ewa L. pisze:

Nie zgadzam się z tobą Inuś .
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto cze 28, 2016 20:26 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - w czasie upa

Ewa L. pisze:
MaryLux pisze:
Ewa L. pisze:

Dlaczegooooo? :placz:
Inka rozczarowana

MaryLux

Post » Wto cze 28, 2016 20:30 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - w czasie upa

MaryLux pisze:
Ewa L. pisze:
MaryLux pisze:
Ewa L. pisze:

Inka rozczarowana

Bo ja lubię patrzeć na tych 25 facetów i 1 piłkę zwłaszcza jak gra 11 naszych rodaków.
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto cze 28, 2016 20:33 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - w czasie upa

Ewa L. pisze:
MaryLux pisze:
Ewa L. pisze:
MaryLux pisze:
Ewa L. pisze:Może ta piłka nie jest taka głupia skoro tylu facetów za nią gania.

Inka rozczarowana

Bo ja lubię patrzeć na tych 25 facetów i 1 piłkę zwłaszcza jak gra 11 naszych rodaków.

Podoba mi się metoda jednej znajomej: razem z córką oglądają końcówki meczów i komentują (nie)kształtność nóg i ogólną urodę graczy

MaryLux

Post » Wto cze 28, 2016 22:29 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - w czasie upa

Ja nie podziwiam ich urody bądź jej braku tylko to czego ja sama nie potrafię - grę w piłkę.
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]