Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Komary
MB&Ofelia pisze:Mieliśmy prysznic w pracy, tam gdzie poprzednio siedzieliśmy. Co prawda, w czasie gdy zaczęłam pracować, to już nie bardzo nadawał się do użytku. Teraz mamy tylko umywalki w pokojach i w wc. Klimy brak. Wodę mineralną mamy![]()
Moje pannice cały czas na balkonie. I żreć nie chcą. Chyba je połapię, skombinuję jakiś lejek i napcham mięsa do pysków
Ewa L. pisze:Rozbieram łóżeczko i kładę się spać. Jutro czeka mnie ostatni najcięższy dzień pracy od 11 do 23 albo i dłużej a właściwie to na pewno dłużej.
Niedziela na szczęście wolne i od poniedziałku urlopik![]()
![]()
Dobranoc.
klaudiafj pisze:No ja to wszędzie powtarzam - po co się tak męczyć, kiedy w każdym markecie budowlanym mamy żyrandole z wiatrakiem. Ja już nigdy nie będę mieć normalnych lamp sufitowych. Takie wiatraki ratują życie w upale i nie ma nic lepszego i bardziej efektywnego. Ale fakt - nie zrozumie tego nikt, kto w upale nie posiedział pod takim cudem technologiiEwuś polecam!
Ja dziś z braku balkonu musiałam zalegnąć w salonie pod wiatrakiem, bo nie mogłam zasnąć - powietrze stoi. Nie cierpię takiej pogody w nocy. Właśnie szukam kolejnego wentylatora sufitowego do sypialni żebym nie musiała chodzić spać do salonu
Fajnie się Dziewczyny mają z tym balonemEch... moje jeszcze długo nie będą miały balkonu, ale zalegają w oknach i też im futra przewiewa
Oczywiście jak w ogóle coś wieje
MalgWroclaw pisze:Z wiatrakami trzeba bardzo uważać na kocie, bardzo delikatne przecież, pęcherze itd.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Silverblue i 62 gości