Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KatS pisze:O proszę, jak miło![]()
![]()
P.S. Tej swinki to mi trochę żal do pogryzienia, ma taki fajny ryjek
Yagutka pisze:Ja kiedyś robiłam na szydełku, ale teraz wolę (i muszę) oszczędzać oczy, a to jednak jest dłubanina
Aia pisze:Łooooomamutku! Zakochałam sięNa bank będziesz mi szyła prosiaka, jak tylko będę miała kota
I owcę też! Przede wszystkim!
Koniecznie dłub i dawaj to na jakąś aukcję charytatywną! Zabaweczki są przepiękne, a ja uważam, że jak można pomóc, to raz na jakiś czas trzeba podarować swoje wyroby na dobre celePóźniej ta świadomość, że dzięki takiej pierdółce kot dostał pełna miskę albo można było za pieniące z licytacji opłacić weta - bezcenna!
Emee pisze:Wystawiaj, ja też chcę i chętnie kupię
MaryLux pisze:Emee pisze:Wystawiaj, ja też chcę i chętnie kupię
Ja też!
Aia pisze:Oooo! Piknik
Oby Wam dopisała pogoda. A jak nie to pod namiocikiem/parasolem
Ja już od kilku dni planuję zabrać moja piękną kolorowa torbę termiczną, napakować do niej schłodzonego kompotu, jakieś coś do pochrupania (pewnie kalarepę) i pójść na kamulce nad rzekęJutro albo pojutrze, bo ma być słonecznie.
KatS pisze:Koty spią i spią, ja na pół gwizdka pracuję - tzn. nie mam nic intensywnego do zrobienia, ale muszę czuwać przy kompie i odpowiadać na maile na bieżąco. Jednym okiem sprawdzam więc maile, a drugim czytam cos w necie. TŻ dzis ma jakies problemy z projektem, więc później wróci z pracy. Jest mi leniwie i błogo
KatS pisze:Aktualnie robię zestaw warzyw Myslałam, żeby dosypać kocimiętki do srodka, ale zwietrzeje, więc lepiej to zrobić na swieżo.
Emee pisze:O mamo....
A owoce też będą...?
Chociaż warzywa znacznie bardziej... Malownicze? Szydełkowiczne? Zwał jak zwał. Marchewka, pietruszka, brokuł, burak, ogórek - na szydełku! Super rzecz
Oczywiście czekamy na efekty
Użytkownicy przeglądający ten dział: włóczka i 118 gości