Moderator: Estraven
KatS pisze:O proszę, jak miło![]()
![]()
P.S. Tej swinki to mi trochę żal do pogryzienia, ma taki fajny ryjek
Na bank będziesz mi szyła prosiaka, jak tylko będę miała kota
Później ta świadomość, że dzięki takiej pierdółce kot dostał pełna miskę albo można było za pieniące z licytacji opłacić weta - bezcenna! Yagutka pisze:Ja kiedyś robiłam na szydełku, ale teraz wolę (i muszę) oszczędzać oczy, a to jednak jest dłubanina
Aia pisze:Łooooomamutku! Zakochałam sięNa bank będziesz mi szyła prosiaka, jak tylko będę miała kota
I owcę też! Przede wszystkim!
Koniecznie dłub i dawaj to na jakąś aukcję charytatywną! Zabaweczki są przepiękne, a ja uważam, że jak można pomóc, to raz na jakiś czas trzeba podarować swoje wyroby na dobre celePóźniej ta świadomość, że dzięki takiej pierdółce kot dostał pełna miskę albo można było za pieniące z licytacji opłacić weta - bezcenna!

Emee pisze:Wystawiaj, ja też chcę i chętnie kupię
MaryLux pisze:Emee pisze:Wystawiaj, ja też chcę i chętnie kupię
Ja też!
Aia pisze:Oooo! Piknik
Oby Wam dopisała pogoda. A jak nie to pod namiocikiem/parasolem
Ja już od kilku dni planuję zabrać moja piękną kolorowa torbę termiczną, napakować do niej schłodzonego kompotu, jakieś coś do pochrupania (pewnie kalarepę) i pójść na kamulce nad rzekęJutro albo pojutrze, bo ma być słonecznie.
U nas pogody ma nie być według prognoz. Ale nic to. Towarzystwo miłe będzie, pasza będzie - czyli wszystko co potrzebne 
KatS pisze:Koty spią i spią, ja na pół gwizdka pracuję - tzn. nie mam nic intensywnego do zrobienia, ale muszę czuwać przy kompie i odpowiadać na maile na bieżąco. Jednym okiem sprawdzam więc maile, a drugim czytam cos w necie. TŻ dzis ma jakies problemy z projektem, więc później wróci z pracy. Jest mi leniwie i błogo
KatS pisze:Aktualnie robię zestaw warzyw Myslałam, żeby dosypać kocimiętki do srodka, ale zwietrzeje, więc lepiej to zrobić na swieżo.
Emee pisze:O mamo....
A owoce też będą...?
Chociaż warzywa znacznie bardziej... Malownicze? Szydełkowiczne? Zwał jak zwał. Marchewka, pietruszka, brokuł, burak, ogórek - na szydełku! Super rzecz
Oczywiście czekamy na efekty

Użytkownicy przeglądający ten dział: maeria89 i 12 gości