Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Post » Pt cze 17, 2016 13:47 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Ja akurat też bym się przykleiła, bo uwielbiam, ale ja nie jestem kotem ;)
Kot-wegetarianin z wyboru :ok:

KatS

Od: Pt wrz 25, 2015 14:59

Post » Pt cze 17, 2016 13:50 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

KatS pisze:Emee - z malin robaki wydmuchuję. Sliwki sa duże, więc robaczywkę odrzucam i tyle. A w czeresniach są takie małe białe larwy... to mnie przerasta

W malinach też, małe, białe, wijące się larwy! Te larwy wydmuchujesz?

Jesu, przestańmy, bo obrzydzimy sobie owoce :D

A bób z samym masełkiem... Codziennie pochłaniam :oops:

Szpinak też uwielbiam <3

Moja Toffi uwielbiała tarzać się po desce, na której kroiłam oliwki :? Ale czytałam gdzieś, że koty lubią ten zapach ;)

Emee

Od: Wto mar 15, 2016 16:17

Post » Pt cze 17, 2016 13:53 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Moja Eugenia z kolei leciała na zapach marchwi... jak się nawąchała to dostawała amoku jak po kocimiętce :D

Emee pisze:W malinach też, małe, białe, wijące się larwy! Te larwy wydmuchujesz?

Tak, bo one nie siedzą w samym owocu tylko w tym że tak powiem dołku w malinie, niejako na zewnątrz. Wydmuchuję, wytrząsam i zapominam o sprawie. A w czeresni larwa się wgryza w owoc i jest taka biała i okropna :strach:

KatS

Post » Pt cze 17, 2016 13:54 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

KatS pisze:
Emee pisze:W malinach też, małe, białe, wijące się larwy! Te larwy wydmuchujesz?

Tak, bo one nie siedzą w samym owocu tylko w tym że tak powiem dołku w malinie, niejako na zewnątrz. Wydmuchuję, wytrząsam i zapominam o sprawie. A w czeresni larwa się wgryza w owoc i jest taka biała i okropna :strach:

Bałabym się, że w oko mi wlecą :strach: :strach: :strach:

Emee

Post » Pt cze 17, 2016 13:55 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Koty są czasami dziwne :mrgreen:
O, Kaj kochał śliwki. Ale to jak! Zjadłby tyle co sam waży. Jest zdjęcie, z 2014 roku, gdzie hipnotyzuje owoc :) Duże, okrągłe, czerwone śliwki. Powinny przyjąć nazwę kajetanki.

Zwijam się na mecz. Ciężka to praca, tak siedzieć i oglądać do nocy :mrgreen:
Zbiera się na druga ulewę.. oby nic z Internetami się nie stało, bo to ja będę grzmieć.
Ostatnio edytowano Pt cze 17, 2016 13:56 przez Aia, łącznie edytowano 1 raz

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Pt cze 17, 2016 13:56 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Emee pisze:Bałabym się, że w oko mi wlecą :strach: :strach: :strach:

Trzeba dmuchać w goglach narciarskich :ryk:

Aia pisze:Duże, okrągłe, czerwone śliwki. Powinny przyjąć nazwę kajetanki.

Bardzo słuszna nazwa! :ok:

KatS

Post » Pt cze 17, 2016 14:01 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

KatS pisze:
Emee pisze:Bałabym się, że w oko mi wlecą :strach: :strach: :strach:

Trzeba dmuchać w goglach narciarskich :ryk:

:mrgreen: :ok:

Aia pisze:Zwijam się na mecz. Ciężka to praca, tak siedzieć i oglądać do nocy
Zbiera się na druga ulewę.. oby nic z Internetami się nie stało, bo to ja będę grzmieć.

Kciuki zatem ;)

U nas też burzowo i w ogóle fajowo :1luvu:

Emee

Post » Pt cze 17, 2016 14:06 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Aia pisze:Zwijam się na mecz. Ciężka to praca, tak siedzieć i oglądać do nocy :mrgreen:

Dobrze prawicie kumo, nie ma lekko... ja jak TŻ idzie spać, siedzę zazwyczaj do 2 albo 3 rano, oglądając durny serial... ciężko jest, ale ktos musi się poswięcić :twisted:

KatS

Post » Pt cze 17, 2016 14:08 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

KatS pisze:
Aia pisze:Zwijam się na mecz. Ciężka to praca, tak siedzieć i oglądać do nocy :mrgreen:

Dobrze prawicie kumo, nie ma lekko... ja jak TŻ idzie spać, siedzę zazwyczaj do 2 albo 3 rano, oglądając durny serial... ciężko jest, ale ktos musi się poswięcić :twisted:

https://www.youtube.com/watch?v=Wh9cXhse_zQ
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Teraz wiem, kto mi tam tak szepta. Murzyn! :wink:

Aia

Post » Pt cze 17, 2016 14:13 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Akurat ten pan to by mi mógł poszeptać :oops: Ale cicho, nic nie mówiłam! :twisted:

KatS

Post » Pt cze 17, 2016 14:17 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Źle na pewno by nie było 8) potrafi skubaniec kusić, ciiśśś :wink:
btw wczoraj zobaczyłam tą reklamę i sie zakochałam. Takie to prawdziwe :ryk:

Aia

Post » Pt cze 17, 2016 14:19 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Z fajnych reklam w zeszłym roku w Irlandii była taka, rozczulająca: https://www.youtube.com/watch?v=e2b_2-8GYyQ <3
Teraz puszczają kontynuację - dalsze losy swinki Sue i jej pana :D

KatS

Post » Pt cze 17, 2016 14:34 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Aia jak przezylas dzisiejsze nawalnice?
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Pt cze 17, 2016 15:05 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Słooodka świnka :P Ja jestem w tyle z reklamami, bo nie mam tv. Nic o świecie nie wiem...

Dziś nigdzie nie wychodzę. Duży wiatr jest i gdzieś tam jeszcze burza się czai. Podczas nawałnicy raz tak grzmotnęło, że myślałam że spadnę z kanapy :roll: Ale udało mi się kilka piorunów na zdjęciach złapać. Popadało solidnie, choć szybko się skończyło.

Aia

Post » Pt cze 17, 2016 17:49 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

O, właśnie zobaczyłam reklame ze świnką - wow :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ps. Ja też mam telewizor tylko po to, by podłączyć doń laptopa ;)

A u nas właśnie burza się zbliża, a ja sama w domu! Syn wyjechał na weekend, M wyszedł z kolegami i wróci w nocy.
Uch, jak cudownie :D

Emee

[poprzednia][następna]