Moderator: Moderatorzy
dilah pisze:Dziewczyny podpowiedzcie fajną lecznicę na Retkini
dilah pisze:Dzięki ogromne
gisha pisze:Czy ktoś mógłby polecić weta , który jest dobry w okulistyce? Trzeci tydzień walczę z łzawiącymi i bardzo zaczerwienionymi oczkami (zwłaszcza lewym )7letniej kici, którą przygarnęłam bo nie mogła wrócic na podwórko po operacji usuwania ząbkow .Była gentamycyna, difadol, teraz tobrex i unidox i niewielka poprawa
annaabella pisze:Witam
Potrzebny jest namiar na dobrego weta w Łodzi - problemy urologiczne.
Mój 3 letni kocur nagle się zatkał. Było to tydzień temu. Był cewnikowany, dostał antybiotyki i był płukany kroplówkami. Obecnie dostaje jeszcze antybiotyk.
Wet wyłącznie na podstawie morfologii bez dodatkowych badań stwierdził PNN i prawdopodobne uszkodzenie wątroby. Po czym w trzecim dniu ze względu na koszty stwierdzono, że kot nie rokuje i padła propozycja eutanazji.Fakt że biochemia fajnie nie wyglądała - kreatynina 6,8 - mocznik 113.
W czwartym dniu morfologia wróciła w granice normy.(kreatynina 1,4 mocznik 41)
Jestem w szoku, a kot w leczeniu . Bardzo potrzebuje namiary na dobrego i prozwierzęcego weta. Chciałabmy go skonsultować i dalej leczyć u kogoś kto najpierw porządnie zdiagnozuje i będzie mu zależeć na zwierzaku zanim wyskoczy z eutanazja.![]()
Z góry dziękuję za pomoc.
gisha pisze:Dzięki ogromne , spróbuję w Zgierzu u córki dr Szulca , jeśli znajdę namiary
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości