Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KatS pisze:Ale znowu takie zimne kraje i miejsca też mnie bardzo ciągną. Chciałabym bardzo zobaczyć Alaskę, północ Kanady, tego typu miejsca. Jak na razie nie miałam okazji. Ale mam pewien plan i myslę, że kiedys w końcu go zrealizuję
Aia pisze:A mi się jeszcze marzy podróż (taka tygodniowa!) pociągiem transsyberyjskim
Emee pisze:Aia pisze:A mi się jeszcze marzy podróż (taka tygodniowa!) pociągiem transsyberyjskim
Mi też!
Miałam kiedyś faceta, który jechałI opowiadał mi... Jesu, szał
Aia pisze: Naczytałam się "Lodu" Dukaja i stąd ta chęć
Emee pisze:Aia pisze: Naczytałam się "Lodu" Dukaja i stąd ta chęć
Właśnie poczytałam o "Lodzie" Dukaja i... Opinie mnie nieco odstraszyły1000 stron zawiłych historii i opisów?
KatS pisze:Są takie wycieczki, na Antarktydę też, ale te ceny No i marzy mi się bardziej cos zorganizowane samodzielnie Ale o rany, jakbym gdzies tam się znalazła na bardzo dalekim południu i zobaczyła oko w oko pingiwa, mogłabym już potem umrzeć, szczęsliwa. Moje życie byłoby spełnione
Emee pisze:KatS pisze:Są takie wycieczki, na Antarktydę też, ale te ceny No i marzy mi się bardziej cos zorganizowane samodzielnie Ale o rany, jakbym gdzies tam się znalazła na bardzo dalekim południu i zobaczyła oko w oko pingiwa, mogłabym już potem umrzeć, szczęsliwa. Moje życie byłoby spełnione
No to zbieraj, odkładajMyślę, że warto...
Aia pisze:Ciri![]()
![]()
genialna pozycja (też uskuteczniam, dobrze że mi nikt nei robi zdjęć) i genialne zdjęcie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 47 gości