wiesiaczek1 pisze:oj te zęby,
u mnie Miciuś - 3 kły, Felek - 3 kły, Banduś - zupełny brak uzębienia,
tylko dziewczyny mają komplet
Czaruś też ma uzębienie niezbyt kompletne, natomiast Tysia ma paszczękę wyposażoną tak, jakby była młodym pitbullem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wiesiaczek1 pisze:oj te zęby,
u mnie Miciuś - 3 kły, Felek - 3 kły, Banduś - zupełny brak uzębienia,
tylko dziewczyny mają komplet
weatherwax pisze:Krzesełka dla wygody kotów! Fantastyczne!![]()
Pazuruś miał pod koniec ubiegłego roku usuwane cztery ząbki, współczuję więc Adolfinie. Jednak zęby nie są niezbędne do cieszenia się życiem!
Anna61 pisze:U mnie pod altanką na krzesłach kocyki dla wygody koteczków ale krzesełka plastikowe niestety.![]()
Ada już dobrze?
mb pisze:Ada czuje się świetnie, tylko, że ona nadal jest pod działaniem tych swoich długo działających leków, które dostała tydzień przed zabiegiem, 24 maja.
Dopiero około 14 czerwca okaże się, jaki naprawdę wpływ na stan pyszczka miało usunięcie tych zębów.
Anna61 pisze:U mnie na dziąsła dostawały steryd depo medrone i antybiotyk conwenię, ale za jakiś czas znowu był problem z dziąsłami pomimo sanacji paszczy i tak w kółko.
mb pisze:Ada ma stan zapalny w całej jamie ustnej. Gdy zaatakowane są łuki podniebienne oraz przełyk, Ada nie może przełykać nawet wody.
wiesiaczek1 pisze:biedna Adusia, życzę zdrówka, może pomoże usuniecie ząbków
Anna61 pisze:mb pisze:Ada ma stan zapalny w całej jamie ustnej. Gdy zaatakowane są łuki podniebienne oraz przełyk, Ada nie może przełykać nawet wody.
Podobnie miała Kubisiaaż odskakiwała od jedzenia bo tak ją bolało.
Biedne te zwierzaki, my dbamy, a bezdomne muszą cierpieć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Darkmatter, Kankan i 70 gości