Kitka, Cyryl i Hestia - cz. 1

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 12, 2005 13:50

Kicorek pisze:Dzięki. Zamierzam pilnować żarłoka :twisted: . W piątek będę siedzieć w pracy jak na szpilkach, bo go odbieram dopiero wieczorem :( .

Będę trzymać kciuki za odjajczanego Cyryla, za zmiane temperamentu na spokojniejszy i za Kicorkowe nerwy (ach te nasze nerwy :roll: :wink: ) :D
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Wto kwi 12, 2005 14:03

MariaD pisze:
Kicorek pisze:Dzięki. Zamierzam pilnować żarłoka :twisted: . W piątek będę siedzieć w pracy jak na szpilkach, bo go odbieram dopiero wieczorem :( .

Będę trzymać kciuki za odjajczanego Cyryla, za zmiane temperamentu na spokojniejszy i za Kicorkowe nerwy (ach te nasze nerwy :roll: :wink: ) :D

:D
Dziękuję bardzo. Kciuki na pewno się przydadzą :lol: .
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Czw kwi 14, 2005 10:11

Jutro rano idziemy :strach: . Ale niech go jeszcze chirurg porządnie obejrzy, może się odwlecze :roll: ...
Dziś małpiszon panował nad zębami, lekko gryzł (mnie). Może coś czuje? Ale na Kitce się wieszał :evil: . Kiedy ja się wyśpię :? ?

Kicorek

Post » Czw kwi 14, 2005 11:00

No i sobie wykrakałam :evil: . Kastracja się odwlecze, bo wet na wyjeździe i do jutra się nie wyrobi. Teraz to może się odwlec nawet o 2 tygodnie, bo nie wiem, jak mi się uda w pracy :( . Na kota zwolnień lekarskich nie dają, a w proponowanych terminach pracuję rano i nie dam rady pójść do kliniki :? .
Nastepnym razem przygryzę sobie język (albo przytłukę palce), jak będę chciała chlapnąć jakąś głupotę :twisted: .

Kicorek

Post » Czw kwi 14, 2005 11:13

Ojć :( może warto popytać w innych lecznicach?
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Czw kwi 14, 2005 11:15

Kicorek pisze:No i sobie wykrakałam :evil: . Kastracja się odwlecze, bo wet na wyjeździe i do jutra się nie wyrobi. Teraz to może się odwlec nawet o 2 tygodnie, bo nie wiem, jak mi się uda w pracy :( . Na kota zwolnień lekarskich nie dają, a w proponowanych terminach pracuję rano i nie dam rady pójść do kliniki :? .
Nastepnym razem przygryzę sobie język (albo przytłukę palce), jak będę chciała chlapnąć jakąś głupotę :twisted: .

Oj... Biedactwa. Zwlaszcza Kitka.

W kazdym razie bedziesz cwiczyc anielska cierpliwosc.
Moze jednak uda sie cos wczesniej zalatwic.
Ostatnio edytowano Czw kwi 14, 2005 11:24 przez Dorota, łącznie edytowano 1 raz
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw kwi 14, 2005 11:20

Ten wet jest dobry i polecany. Poza tym mam tam bardzo blisko, co też nie jest bez znaczenia, bo nie jestem zmotoryzowana, a taksówki.... Co innego wziąć taksówkę i przejechać kawałeczek, a co innego na drugi koniec miasta. Chyba że ktoś zna w Wawie (z własnego doświadczenia :wink: ) dobrego chirurga blisko Bielan i Żoliborza.
Zobaczę. Albo będę ćwiczyć anielską cierpliwość (a to nie jest moja mocna strona :oops: ) i odganiać łobuza od Kitki, albo się zeźlę i dam go gdzie indziej pod nóż :roll: .

Kicorek

Post » Czw kwi 14, 2005 11:43

Kicorek pisze:Ten wet jest dobry i polecany. Poza tym mam tam bardzo blisko, co też nie jest bez znaczenia, bo nie jestem zmotoryzowana, a taksówki.... Co innego wziąć taksówkę i przejechać kawałeczek, a co innego na drugi koniec miasta. Chyba że ktoś zna w Wawie (z własnego doświadczenia :wink: ) dobrego chirurga blisko Bielan i Żoliborza.
Zobaczę. Albo będę ćwiczyć anielską cierpliwość (a to nie jest moja mocna strona :oops: ) i odganiać łobuza od Kitki, albo się zeźlę i dam go gdzie indziej pod nóż :roll: .

Dr Lesiak??
Maryla u niego całe stado leczy 8)
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Czw kwi 14, 2005 11:49

Mysza pisze:Dr Lesiak??

Wypart :) . Ale chętnie się dowiem o Lesiaku. Skoro całe stado.... :D .
Ja mam tylko jednego małego kotecka do odjajczenia :) . Maryla z Bielan, tyle wiem, a skąd dr Lesiak?

Kicorek

Post » Czw kwi 14, 2005 11:55

Kicorek pisze:
Mysza pisze:Dr Lesiak??

Wypart :) . Ale chętnie się dowiem o Lesiaku. Skoro całe stado.... :D .
Ja mam tylko jednego małego kotecka do odjajczenia :) . Maryla z Bielan, tyle wiem, a skąd dr Lesiak?

no też z Bielan ;)

Wpisz w wyszukiwarkę Lesiak i daj by ci pokazało wszystkie posty- w którymś na pewno jest adres
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Czw kwi 14, 2005 12:11

Znalazłam. Dzięki Mysza! To też blisko, zadzwonię i zobaczę

Kicorek

Post » Czw kwi 14, 2005 12:12

No to trzymam kciuki, żeby się udało :ok:
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Czw kwi 14, 2005 13:42

Godziny pracy dra Lesiaka pokrywają się z moją pracą :evil: .
Ale zamieniłam się z koleżanką w pracy i w związku z tym ciachanie opóźni się tylko o tydzień :) , czyli tylko 7 dni :D . Mam nadzieję, że lekarz będzie. Sama za to potrzymam kciuki i nie będę już gadać/pisać żadnych głupot, nawet w nerwach. :ok:
Wytrzymam, wytrzymam, wytrzymam... wyśpię się później :twisted: .

Kicorek

Post » Pt kwi 15, 2005 14:43

:ok:

Kiciorku,
zacznij do niego mowic Kirył zamiast Cyryl -
może to nim wstrząśnie na kilka dni
:wink:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt kwi 15, 2005 15:03

Kicorek pisze:Ten wet jest dobry i polecany. Poza tym mam tam bardzo blisko, co też nie jest bez znaczenia, bo nie jestem zmotoryzowana, a taksówki.... Co innego wziąć taksówkę i przejechać kawałeczek, a co innego na drugi koniec miasta. Chyba że ktoś zna w Wawie (z własnego doświadczenia :wink: ) dobrego chirurga blisko Bielan i Żoliborza.

ja znam doskonałych: dr Seweryn i dr. Niedziela
ulica Lencewicza 2, tel 638-26-11
dni operacyjne: środy i piątki od 15 do 22
serwisuję tam swoje koty i posłałam mnóstwo znajomych - nie było nikogo niezadowolonego

Kocurro

Od: Nie sty 11, 2004 20:31

[poprzednia][następna]