Felek miał zrobione wszystkie badania, lącznie z hormonami różnymi, w związku z tą wychodzącą sierścią,
wyniki ma b. dobre, ma brac Wiesiołka przez 8 tygodni, bierze już 2 tyg. i jakby trochę zaczyna odrastać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mb pisze:No, właśnie nic szczególnego, po prostu, u nas się nie dzieje.
Tylko mnie wykańcza czas letni przy tej zupełnie nie letniej pogodzie.
Wstaję o 5.15, więc po zmianie czasu jest to 4.15![]()
Zasnąć jest trudno, bo jest dla mnie za wcześnie na spanie, więc jestem notorycznie niewyspana.
Gdyby chociaż nie trzeba było nadal ubierać się prawie zimowo![]()
wiesiaczek1 pisze:cieszymy się z Waszego spokoju , bo u nas też spokojnie,
Felek miał zrobione wszystkie badania, lącznie z hormonami różnymi, w związku z tą wychodzącą sierścią,
wyniki ma b. dobre, ma brac Wiesiołka przez 8 tygodni, bierze już 2 tyg. i jakby trochę zaczyna odrastać
Anna61 pisze:To wczesne wstawanie jest wykańczające, bo jak chodziłam do pracy, to zasnąć nie mogłam do północy i po, a zegarek o 3;15 dzwonił bo musiałam przed wyjściem koty oprzątnąć, nakarmić, dać leki, a wtedy przy białaczkowych kotach było sporo pracy.
Cieszę się, że Tyśkaczuje się dobrze i bawi się z Czarusiem.
mb pisze:wiesiaczek1 pisze:cieszymy się z Waszego spokoju , bo u nas też spokojnie,
Super, że badania wyszły Felkowi dobrze![]()
Oby wiesiołek pomógł![]()
A nie próbowaliście preparatów takich jak Gammolen?
Jest on bardzo chwalony.
U nas futerka wyłażą wiosennie i codziennie się czeszemy, żeby kudły nie fruwały po mieszkaniu.
wiesiaczek1 pisze: nazwę leku zapiszę, dzięki,
Felek to prawie wyłysiał na brzuszku i łapkach, zobaczymy czy ten Wiesiołek pomoże
weatherwax pisze:Dobre wieści bardzo cieszą!
Trzymamy kciuki, oby tak dalej!
Ja lubię czas letni, bo gdy o 7 rano jest jeszcze ciemno, a człowiek już jest w pracy (bywało tak czasami, w tym roku na szczęście nie), to nie chce się nawet ust otworzyć, a co dopiero gadać do ludzi, którzy też śpią.
weatherwax pisze:Co tu tak cicho?
Pogoda letnia, pewnie wszyscy leżą brzuchami do góry w słoneczku, jak na zdjęciach
Użytkownicy przeglądający ten dział: borysku, elkaole, Lifter, Marmotka, Sigrid i 14 gości